Libnet.ro
UNICEF

19:00

Tensiuni intre Polonia si Rusia, din cauza unui incident militar

Antena3 Antena3,
Tensiuni intre Polonia si Rusia, din cauza unui incident militar

Ministerul polonez de Externe a anuntat ca l-a convocat pe ambasadorul rus in legatura cu un incident din Marea Baltica de la inceputul acestei saptamani, cand doua avioane de lupta. continuă pe Antena3

Faze Tari: O femeie de 102 ani a absolvit facultatea la 60 de ani dupa ce a inceput-o; Un fost preot a luat la bataie un om de afaceri din cauza unui loc de parcare in Rusia; In orasul asta nimeni nu poarta haine

Izaro Antxia este primul fotbalist transsexual recunoscut oficial in Spania. Izaro Antxia are 35 de ani si duminica trecuta a avut motive. Profesoara filmata dansand erotic in vacanta, la plaja. Ce s-a intamplat dupa ce s-a intors la scoala unde preda. O profesoara de la.

INFOTRAFIC. Circulatie restrictionata pe DN2N, din cauza ploilor abundente

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, marti dimineata, nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza unor evenimente rutiere sau a conditiilor meteorologice nefavorabile. Cu toate acestea, pana la ora 12. 00, autovehiculele cu o masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone au restrictie de circulatie, din cauza ploilor abundente, pe DN2N, pe sectorul Chiojdeni Jitia jud. Vrancea), intre kilometrii 46+800 si 46+900 de metri, intr-o zona in care o alunecare de teren este activa.

Prinsi de politie din cauza unei greseli ortografice

Patru barbati inarmati din Mexic, care circulau la bordul unui vehicul fals de politie, au fost prinsi de oamenii legii, din cauza unei greseli de ortografie, care aparea pe masina lor.

Romania, criticata in raportul anual al Departamentului de stat al SUA din cauza discriminarilor si a coruptiei

Romania este criticata dur de americani. in raportul anual al Departamentului de stat al SUA, tara noastra este pusa la colt mai ales din cauza discriminarilor si a coruptiei. Parlamentarii sunt si.

Romania, criticata in raportul anual al Departamentului de stat al SUA din cauza discriminarilor si a coruptiei

Romania este criticata dur de americani. in raportul anual al Departamentului de stat al SUA, tara noastra este pusa la colt mai ales din cauza discriminarilor si a coruptiei. Parlamentarii sunt si.

Nu a aflat ca tatal lui moare din cauza Facebook-ului. Ce a patit un barbat

Un barbat sustine ca a ratat ocazia de a-si vedea tatal inainte ca acesta sa moara din cauza inbox-ului secret de pe Facebook. El le-a povestit celor de la Huffington Post ca a incheiat orice contact cu tatal sau din ca.

Circulatia oprita pe magistrala de metrou Berceni-Pipera din cauza unor degajari de fum pe tunel

Circulatia este oprita, la ora transmiterii stirii, pe magistrala Berceni-Pipera, din cauza unor degajari mari de fum pe tunel, in statia Piata Romana, mai multe echipaje de pompieri intervenind iar o persoana avand nevoie de ingrijiri medicale, au.

Panica la Bruxelles: O autostrada a fost inchisa din cauza unei masini suspecte. in cele din urma, alerta s-a dovedit a fi falsa

Autostrada A201 care duce catre aeroportul international Bruxelles-Zaventem, tinta atacurilor teroriste din 22 martie, a fost inchisa marti dupa-amiaza timp de doua ore in urma identificarii unui.

Caz grav la Gradina Zoologica Baneasa: Singura camila nu poate sta in picioare din cauza unei boli (VIDEO)

O camila, singurul mascul al gradinii zoologice din Capitala, duce o viata de chin. Vizitatorii au ramas socati in momentul in care animalul extenuat se chinuia sa se tarasca, pentru ca nu i.

A fost arestat din cauza unor poze de pe Facebook

Un barbat a fost trimis in spatele gratiilor pentru ca s-a taguit pe Facebook. Mai precis, omul si-a indicat prezenta la o razmerita din Belfast, din luna iulie anul trecut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )