Libnet.ro
UNICEF

13:30

Tensiuni sporite in Irak in urma votului pentru independenta kurzilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tensiuni sporite in Irak in urma votului pentru independenta kurzilor

In asteptarea rezultatelor referendumului pe tema independentei Kurdistanului irakian, tensiunile au crescut si mai mult la Bagdad, care a dispus desfasurarea armatei in zonele disputate intre puterea centrala si aceasta regiune autonoma, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Kurzii din Irak, la un urne intr-un referendum pentru independenta

Kurzii din Irak au inceput sa voteze in aceasta dimineata pentru independenta lor, intr-un referendum istoric, care ar urma sa deschida calea unui stat pentru care ei lupta de aproape un secol, potrivit AFP.

Kurzii irakieni voteaza luni intr-un referendum istoric pentru independenta

Luni a inceput votarea intr-un referendum pentru independenta organizat de Guvernarea Regionala Kurda KRG) in nordul Irakului, ignorand amenintarile vecinilor si ingrijorarile privind cresterea instabilitatii si violentei in Orientul Mijlociu, transmite Reuters.

Raspuns la referendumul pentru independenta al kurzilor: Parlamentul irakian cere interventia armatei

Parlamentul irakian a cerut luni trimiterea armatei in zonele unde fortele kurde au preluat controlul dupa invazia americana din 2003 si caderea lui Saddam Hussein, ca drept raspuns la referendumul privind in.

Referendum. Kurzii au votat pentru independenta. Tarile vecine Irakului sunt in alerta

Vecinii Kurdistanului irakian au anuntat masuri de retorsiune, luni 25 septembrie, ziua in care kurzii din Irak au fost chemati sa se pronunte asupra independentei lor fata de Bagdad in cadrul unui referendum istoric.

Referendumul pentru independenta din Kurdistan: Rezultatele preliminare arata ca 90% dintre votanti au spus da

Sectiile de votare pentru referendumul asupra independentei Kurdistanului s-au inchis luni la ora locala 19. 00 aceeasi ca si ora Romaniei) si a inceput numaratoarea voturilor, relateaza Reuters, citata de Agerpres.

Actorul Colin Firth a cerut si a obtinut cetatenie italiana in urma Brexitului: Pentru mine, acesta este un dezastru

Actorul britanic Colin Firth 57 de ani), premiat cu Oscar, BAFTA si Globul de Aur pentru rolul din filmul Discursul regelui/ The King's Speech, a obtinut si cetatenie italiana, vineri, dupa ce.

Actorul Colin Firth a cerut si a obtinut cetatenie italiana in urma Brexitului: Pentru mine, acesta este un dezastru

Actorul britanic Colin Firth 57 de ani), premiat cu Oscar, BAFTA si Globul de Aur pentru rolul din filmul Discursul regelui/ The Kings Speech, a obtinut si cetatenie italiana, vineri, dupa ce a facut in luna mai o cerere in acest sens, in urma deciziei luate de Marea Britanie prin intermediul unui referendum in 2016 de a parasi Uniunea Europeana, informeaza vanityfair. it.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )