Libnet.ro
UNICEF

09:15

Test PCR negativ, necesar la tranzitarea Turciei

România Liberă România Liberă,
Test PCR negativ, necesar la tranzitarea Turciei

Toate persoanele care tranziteaza Turcia trebuie sa prezinte un test PCR pentru COVID-19 cu rezultat. continuă pe România Liberă

Noi conditii de acces in Turcia si Olanda:test PCR negativ la COVID, efectuat in ultimele 72 de ore

Romanii care vor calatorii incepand cu data de 28 decembrie catre Turcia si Olanda vor trebui sa prezinte un test molecurar tip PCR negativ pentru COVID-19, efectuat in ultimele 72 de ore.

Lovitura pentru romani. De astazi, in Turcia se intra doar cu test PCR negativ. Masuri dure si pentru accesul in Belgia

Inceperea campaniei de vaccinare la nivel global coincide cu introducerea unor noi masuri dure de combatere a raspandirii virusului Sars-Cov-2. Astfel, autoritatile din Turcia nu mai permit de marti 29 decembrie, ora 21. 00 accesul in tara niciunei persoane care nu prezinta la granita un test Covid PCR negativ.

MAE: Romanii care calatoresc in Turcia trebuie sa prezinte un test COVID negativ. Soferii de TIR si transportatorii nu sunt exceptati

Romanii care intentioneaza sa calatoreasca in Turcia in perioada urmatoarevor trebui sa prezinte un test molecular PCR),negativ pentruSARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore.

Romanii care merg cu masina in Belgia si care nu s-au aflat in strainatate mai mult de 48 de ore nu trebuie sa prezinte test COVID negativ Ce alte categorii de persoane sunt exceptate

Copiii cu varsta sub 12 ani sau persoanele care calatoresc pe alte rute decat aeriana sau maritima si care nu s-au aflat in strainatate mai mult de 48 de ore sunt exceptate de la obligatia de a prezenta un test PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 la intrarea in Belgia.

MAE: Autoritatile olandeze solicita dovada efectuarii unui test COVID negativ la intrarea in tara

Autoritatile olandeze au hotarat ca persoanele care intentioneaza sa calatoreasca in teritoriu, incepand cu data de29 decembrie, trebuie sa prezinte un test PCR pentru SARS-CoV-2, negativ, efectuat.

MAE: Noi conditii pentru tranzitarea Turciei, in contextul pandemiei de coronavirus

Ministerul de Externe informeaz ca, incepand de azi, 29 decembrie, toate persoanele,indiferent de cetatenie,care tranziteaza teritoriul Turciei au obligatia de a prezentala imbarcarea in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )