Libnet.ro
UNICEF

15:00

The Conjuring 2 a fost eliminat din cinematografele din Franta dintr-un motiv absurd

Playtech Playtech,
The Conjuring 2 a fost eliminat din cinematografele din Franta dintr-un motiv absurd

The Conjuring 2 Traind printre demoni 2) mai are parte de un scandal la putin timp dupa lansarea in cinematografe. Dupa ce un barbat a murit in timpul unei vizionari iar cadavrul sau a disparut), acum francezii sunt suparati pe productia hollywoodiana pentru ca a dus la violente in cinematografe. in filmul The []. continuă pe Playtech

Griezmann a sarbatorit golurile din partida Franta-Germania intr-un mod aparte! De ce isi suge jucatorul degetul dupa ce marcheaza (VIDEO)

Antoine Griezmann a iesit in evidenta din nou dupa partida dintre nationalele Frantei si Germaniei, cand, dupa ce a marcat a doua oara in poarta Neuer, a sarbatorit intr-un mod aparte,.

Alerta la Berlin! O cursa a fost anulata din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion de pasageri al companiei Lufthansa a fost evacuat pe aeroportul din Berlin, din cauza unei amenintari cu bomba, arata B1 TV. Un mesaj care semnala prezenta unei bombe a fost primit online de serviciul.

inregistrari incendiare cu amenintari la adresa subalternilor! Personaj principal, Iulian Surugiu, fost sef din Politie (VIDEO)

Inregistrari socante cu Iulian Surugiu, fostul sef al Sindicatului Agentilor de Politie. El a fost surprins in timp ce isi ameninta subalternii. Surugiu se afla in arest la domiciliu,.

Un fost politist din Statele Unite este acuzat de moartea a trei caini, unul dintre ei fiind impuscat

Politistul americanDaniel Peabody a fost acuzat de moartea mai multor caini pe care i-a adoptat. Patrupedelei-au fost parteneri de munca lui Daniel Peabody. Aparentagrija fata de.

Game of Thrones sezoul 7 a fost amanat din cauza iernii

Cu toate ca in teorie mai este un an pana lansarea urmatorul sezon din Game of Thrones, acesta se pare ca va suferi intarzieri semnificative. Nu au trecut nici doua saptamani de la incheierea ultimului episod din Game of Thrones, iar fanii popularului serial ard de nerabdare sa vada ce se intampla cu caracterele lor [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )