Libnet.ro
UNICEF

20:46

The Grand Budapest Hotel si Birdman, principalii favoriti la Premiile Oscar. Vezi lista completa a nominalizarilor

Antena3 Antena3,
The Grand Budapest Hotel si Birdman, principalii favoriti la Premiile Oscar. Vezi lista completa a nominalizarilor

LungmetrajeleThe Grand Budapest Hotel si Birdman sunt marile favorite la cea de-a 87-a editie a premiilor Oscar. Cele doua pelicule au cate 9 nominalizari. Filmul The Imitation Game a primit opt. continuă pe Antena3

The Grand Budapest Hotel si Boyhood, premiate cu Globul de Aur 2015 pentru cel mai bun film

The Grand Budapest Hotel, de Wes Anderson, si Boyhood, de Richard Linklater, au fost desemnate cel mai bun film-comedie, respectiv cel mai bun film-drama, la cea de-a 72-a gala a premiilor Globul de Aur, care a avut loc duminica seara, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles California), anunta Mediafax. Patricia Arquette a castigat duminica seara, la Los Angeles, un Glob de Aur pentru cea mai buna actrita in rol secundar cu interpretarea din filmul Boyhood.

Filmele The Grand Budapest Hotel si Boyhood au primit Globul de Aur 2015

Filmul The Grand Budapest Hotel, de Wes Anderson, a fost desemnat drept cel mai bun film-comedie, in timp ce Boyhood, de Richard Linklater, a castigat titlul de cel mai bun film-drama, la cea de-a 72-a gala a premiilor Globul de Aur, care a avut loc duminica seara, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles California).

The Grand Budapest Hotel si Boyhood, cele mai bune filme la Globul de Aur 2015: Vezi lista completa a castigatorilor

The Grand Budapest Hotel si Boyhood au fost desemnate cel mai bun film-comedie, respectiv cel mai bun film-drama, la cea de-a 72-a gala a premiilor Globul de Aur, care a avut loc duminica seara, la Beverly.

The Grand Budapest Hotel si Boyhood, premiate cu Globul de Aur 2015 pentru cel mai bun film

The Grand Budapest Hotel, de Wes Anderson, si Boyhood, de Richard Linklater, au fost desemnate cel mai bun film-comedie, respectiv cel mai bun film-drama, la cea de-a 72-a gala a premiilor Globul de Aur, care a.

Globurile de aur 2015. The Grand Budapest Hotel si Boyhood, cele mai bune filme

Lungmetrajul Boyhood, care a avut nevoie de 12 ani pentru a fi realizat, este marele invingator al celei de-a 72-a gale a Globurilor de Aur, unde productia regizata de cineastul Richard Linklater s-a impus, duminca, la trei categorii.

Premiile Oscar 2015: Lista nominalizarilor

Nominalizarile la premiile Oscar 2015 au fost anuntate joi, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Samuel Goldwyn Theatre din Beverly Hills. Potrivit Reuters, filmele Birdman si The Grand Budapest Hotel conduc la numarul de nominalizari, cu noua fiecare. Cea de-a 87-a gala de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 22 februarie, la Los Angeles, si va fi gazduita de Neil Patrick Harris.

Nominalizarile la premiile Oscar 2015 au fost anuntate. Vezi lista filmelor care ar putea castiga prestigioasa statueta (VIDEO)

Filmele Birdman si The Grand Budapest Hotel au dat lovitura in cursa pentru premiile Oscar! Ambele au obtinut cate 9 nominalizari si sunt mari favorite pentru obtinerea statutelor. Un alt film laudat de critici,.

Premiile Oscar 2015. Care sunt filmele favorite in acest an

Academia Americana de Film va anunta, in cursul zilei de joi, la Los Angeles, care sunt nominalizarile la cea de-a 87-a editie a premiilor Oscar. Desi nominalizarile nu au fost, inca, anuntate oficial, presa internationala scrie ca lungmetrajele Boyhood, Birdman si The Grand Budapest Hotel sunt favorite pentru a castiga premiul Oscar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )