Libnet.ro
UNICEF

23:30

The Guardian: Televizoarele Samsung folosesc mai multe energie in realitate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
The Guardian: Televizoarele Samsung folosesc mai multe energie in realitate

Televizoarele Samsung folosesc mai multa energie in realitate decat la testele oficiale realizate de producatorul sud-coreean, potrivit unor teste independente realizate de ComplianTV, un grup finantat cu fonduri europene, scrie cotidianul britanic. continuă pe Wall-Street Ro

Televizoarele Samsung consuma mai mult in utilizarea cotidiana decat in testele oficiale

ACTUALIZARE 15:45 SAMSUNG respinge categoric acuzatiile privind televizoarele Smart TV Samsung raspunde acuzatiilor conform carora rezultatele testelor de laborator in cazul Smart TV-urilor Samsung sunt inselatoare.

Guardian: Televizoarele Samsung par sa consume mai putina energie in conditiile oficiale de testare decat in viata reala

Teste independente au descoperit ca unele televizoare Samsung din Europa par sa consume mai putina energie in conditiile oficiale de testare decat o fac in viata reala, ridicand semne de intrebare daca nu cumva este vorba de un nou scandal similar celui in care este implicat Volkswagen, scrie cotidianul britanic Guardian.

Scandalul Volkswagen, faza pe televizoare: Unele modele Samsung consuma mai multa energie decat arata testele de laborator

Unele dintre televizoarele Samsung comercializate in Europa consuma mai multa energie decat in timpul testele oficiale, potrivit unor verificari efectuate intr-un laborator idependent, care ridica semne de intrebare daca aparatele sunt setate special in acest scop, relateaza The Guardian.

Televizoarele Samsung ar consuma mai multa energie decat arata testele de laborator

Unele dintre televizoarele Samsung comercializate in Europa consuma mai multa energie decat in timpul testelor oficiale, potrivit unor verificari efectuate intr-un laborator idependent, care ridica semne de intrebare daca aparatele sunt setate special in acest scop.

Diferente uriase - Un raport german arata ca unele masini diesel Euro 6 emit si de 14 ori mai multe noxe decat indica datele oficiale. Nissan, Volvo, Renault Jeep si Hyundai, printre marcile nominalizate

Un raport al respectatei organizatii auto germane ADAC arata ca unele modele diesel Euro 6 emit si de peste 10 ori mai multe noxe cand sunt testate in conditii apropiate de cele din trafic. ADAC a comparat rezultatele de la testele standard din UE cu cele obtinute prin teste mult mai aprofundate, concluzia fiind ca la cateva modele Nissan, Volvo, Renault si Jeep emisiile sunt si de 10 ori mai mari la testele detaliate, scrie The Guardian.

Cine vinde cele mai multe telefoane? Samsung, Apple sau Huawei?

Desi suntem asaltati de modele noi de telefoane din toate directiile, Samsung, Apple sau Huawei dau tonul in aceasta piata foarte agresiva. Cum se intampla de altfel in orice alt domeniu, in productia si vanzarea de telefoane mobile exista niste lideri si niste codasi. in mare parte, acestia au ramas neschimbati deja de cativa ani, [] Cine vinde cele mai multe telefoane? Samsung, Apple sau Huawei? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

GALERIE FOTO. O romanca a preluat contul de Instagram al publicatiei The Guardian, ca sa promoveze Bucurestiul

O romanca, pe nume Irina Andreea Popescu, a preluat contul de Instagram al publicatiei The Guardian si a publicat imagini prin care arata frumusetea Bucurestiului, in luna septembrie.

Perchezitii in mai multe judete din tara la persoane acuzate de evaziune fiscala si spalare de bani

Mai multe perchezitii au loc joi dimineata in mai multe judete din tara, la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul ajungand la 10 milioane de euro. Persoanele urmeaza sa fie aduse la audieri in Capitala, potrivit Politiei Romane.

O groapa imensa a aparut peste noapte in Marea Britanie. Mai multe familii au fost evacuate

Mai multe familii au fost evacuate dintr-un oras din Regatul Unit dupa ce o sosea s-a surpat. Groapa formata are diametrul de aproximativ 20 de metri si o adancime de 10, conform autoritatilor locale. 20 de.

Victor Ponta, intrebat daca justitia se face echitabil: Intrebati-o pe doamna Gorghiu, a avut contracte mai multe

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara, la Antena 3, ca despre echitatea actului de justitie din Romania ar trebui intrebata Alina Gorghiu, care ca avocat ar fi avut mai multe contracte de consultanta juridica cu companii de stat decat a avut el.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )