Libnet.ro
UNICEF

23:46

Tigari de 54 milioane lei - confiscate de politistii de frontiera

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tigari de 54 milioane lei - confiscate de politistii de frontiera

Politia de Frontiera a confiscat 4,6 milioane de pachete de tigari, in valoare de 53,9 milioane de lei, in primul semestru al acestui an, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Veniturile ING Asigurari de Viata au crescut cu 1,7% pana la 274,2 milioane lei, dar profitul brut a scazut cu 17,8% pana la 5,63 milioane lei in prima jumatate a anului 2013

ING Asigurari de Viata a inregistrat venituri de peste 274,2 milioane lei din primele brute subscrise in primele sase luni din acest an, in crestere cu 1,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat miercuri asiguratorul. Pe de alta parte, in perioada de referinta, profitul brut inregistrat de ING Asigurari de Viata a scazut cu 17,8% pana la 5,63 milioane lei, pe fondul investitiilor in noi servicii. Compania a anuntat ca in prima jumatate din acest an a platit clientilor beneficii pentru evenimente asigurate si contracte ajunse la maturitate de 57,6 milioane lei din care aproape 45 de milioane lei sunt beneficii pentru contracte ajunse la maturitate), cu 41,5% mai mult fata de aceeasi perioada din 2012.

Profitul Rompetrol Well Services a crescut la 16,14 milioane lei

Profitul net al companiei Rompetrol Well Services simbol PTR) a crescut, in primul semestru al acestui an, la 16,14 milioane lei, fata de 6,50 milioane lei, in perioada similara a anului precedent, conform unui raport emis de companie.

MFP a atras 300 milioane lei prin vanzare de obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice a atras 300 milioane lei printr-o licitatie pentru vanzare de obligatiuni cu maturitate de zece ani, iar costurile de finantare au scazut usor, randamentul mediu ajungand la 4,97% pe an.

Vae Apcarom a inregistrat un profit net de peste 1,458 milioane lei

Producatorul de material rulant Vae Apcarom, companie din grupul Voestalpine, a inregistrat in primele sase luni din acest an un profit net de peste 1,458 milioane lei, in crestere cu 6,11% fata de aceeasi perioada din anul precedent, potrivit rezultatelor financiare transmise Bursei de Valori Bucuresti BVB).

UCM Resita a avut o pierdere neta de peste 27,3 milioane lei

UCM Resita a avut o pierdere neta de peste 27,3 milioane lei in primul semestru din acest an, se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

UniCredit Tiriac Bank raporteaza un profit de 202,9 milioane lei

UniCredit Tiriac Bank a raportat un profit net de 202,9 milioane lei 46,2 milioane euro) in primul semestru, de peste 2,5 ori mai mare fata de perioada similara a anului trecut, la active in crestere cu 7,7% comparativ cu 30 iunie 2012.

Finantele au atras 300 milioane lei prin certificate la un an

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat 300 milioane lei prin certificate de trezorerie cu scadenta la un an, exact cat si-a propus, desi subscrierile au fost de opt ori mai mari, randamentul mediu acceptat fiind de 4,15%.

Traficantii de tigari incearca sa ascunda pachetele in tot felul de locuri, care mai de care mai nastrusnice, dar mai mereu sunt prinsi de politistii de frontiera

Ei isi modifica masinile, taie tot felul de elemente metalice de la ele, astfel incat sa incapa cat mai multe pachete de tigari. De multe ori, insa, politistii au informatii sigure si nu pot fi inselati.

Bucuresti: O femeie este cercetata pentru plata unor facturi de 1,3 milioane lei cu un cec fara acoperire

O femeie din Bucuresti este cercetata de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 1 pentru ca ar fi achitat mai multe facturi de curent electric cu un cec fara acoperire in valoare de peste 1,3.

ANAF: inlesniri la plata de 478 milioane lei pentru Galaxy Tobacco

Galaxy Tobacco a primit inlesniri la plata pentru datorii la bugetul consolidat al statului in valoare de peste 478 de milioane de lei, dupa cum ne-au spus reprezentantii Agentiei Nationale pentru Administrare Fiscala ANAF).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2171 seconds )