Libnet.ro
UNICEF

09:31

Tihna si Blecher, la Festivalul de la Timisoara

Adevărul Adevărul,
Tihna si Blecher, la Festivalul de la Timisoara

Prima proiectie din Romania a filmului lui Radu Jude Inimi cicatrizate, un mare succes al Noului Cinema Romanesc NCR), dar si reprezentatia unui spectacol de Radu Afrim montat la Targu Mures, Tihna dupa Attila Bartis), la fel de lung ca Sieranevada lui Cristi Puiu aproape 3 ore), s-au numarat printre atractiile Festivalului de Teatru de la Timisoara, aflat in plina desfasurare. continuă pe Adevărul

Prima comuna din Romania in care s-a infiintat o universitate

La o aruncatura de bat de Capitala Romaniei, in comuna Cernica, va functiona prima universitate din tara. la tara! Este vorba de Institutul Teologic Adventist, care isi schimba denumirea.

Primul Zoo din Romania inscris pe harta mondiala a gradinilor zoologice

Gradina Zoologica din Targu Mures este prima din Romania care va fi inscrisa pe harta mondiala a gradinilor zoo din luna octombrie. infiintata in 1960, Gradina Zoologica din.

FOTO+VIDEO. Alegeri SUA: Hillary Clinton si Donald Trump s-au confruntat in prima dezbatere din campania pentru prezidentiale. Candidatii s-au acuzat reciproc de distorsionarea faptelor

Candidatii la presedintia Statelor Unite Hillary Clinton si Donald Trump s-au intalnit luni seara la Universitatea Hofstra din statul New York pentru prima dezbatere din campania pentru alegerile din 8 noiembrie, transmisa in direct la televiziune, informeaza Agerpres.

FOTO. Alegeri SUA: Hillary Clinton si Donald Trump s-au confruntat in prima dezbatere din campania pentru prezidentialele din 8 noiembrie

Candidatii la presedintia Statelor Unite Hillary Clinton si Donald Trump s-au intalnit luni seara la Universitatea Hofstra din statul New York pentru prima dezbatere din campania pentru alegerile din 8 noiembrie, transmisa in direct la televiziune, informeaza Agerpres.

Leonardo DiCaprio sare pentru a salva padurile din Romania

Leonardo DiCaprio se implica in salvarea padurilor din Romania. Actorul a postat pe Instagram un mesaj prin care atrage atentia tuturor asupra padurilor seculare din tara noastra si lauda activitatea voluntarilor Greenpeace. Iata ce a declarat! .

Facebook numara 8,8 milioane de conturi de utilizator din Romania

La sfarsitul lunii septembrie 2016, Facebook inregistreaza 8,8 milioane de conturi de utilizator din Romania, o crestere de 4,76% fata de inceputul anului si cu 7,95% mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat de presa.

Marturia unei fiice care-si trateaza tatal bolnav de cancer intr-un spital din Romania: Salonul miroase a urina, iar singurul analgezic disponibil e algocalminul

Marturia unei arhitecte din Romania - al carei tata, bolnav de cancer, a ajuns in Spitalul de Oncologie din Targu Jiu - a devenit virala in mediul virtual. Ina Gabriela Funetan a.

Schimbari la varful conducerii subsidiarelor Erste din Romania si Slovacia

Bernhard Spalt va ocupa de la 1 ianuarie 2017 functia de director de risc la Banca Comerciala Romana, subsidiara din Romania a Erste, potrivit unor schimbari la nivelul conducerii executive anuntate, ieri, de grupul bancar austriac.

HUF HAUS a lansat primele doua case de prezentare din Romania, in cadrul proiectului rezidential Dumbrava Vlasiei

HUF HAUS, a deschis primele doua case de prezentare din Romania, modelele ART si modum:, in cadrul proiectului rezidential premium Dumbrava Vlasiei. Modelul de casa HUF HAUS ART 5, intr-o culoare alba atemporala, ofera un spatiu de locuit de aproximativ 295 de metri patrati, disponibil pe doua niveluri parter si un etaj, si reprezinta stilul clasic Fachwerk. Modelul de casa HUF HAUS modum: 8:10, cu o culoare gri inchis specifica, ocupa peste 175 de metri patrati la parter si etaj, cu mobilier realizat special pentru aceasta de catre StilART, in linii clare si puternice care se potrivesc perfect elementelor structurale ale arhitecturii de tip post-and-beam.

ASF ia in calcul alocarea a 3-5 milioane euro pentru infiintarea unei noi entitati pentru servicii de compensare a pietelor si intrumentelor financiare din Romania

Conducerea ASF a hotarat, luni, lansarea impreuna cu Ministerul Finantelor Publice a unui plan de actiune pentru infiintarea unei Contraparti Centrale nationale CCP), care sa ofere servicii de compensare pentru toate pietele si instrumentele financiare din Romania si care sa respecte cerintele legislatiei europene privind infrastructura pietelor EMIR). In acest sens, ASF ia in considerare alocarea unei sume de 3-5 milioane euro din excedentul realizat in ultimii doi ani pentru capitalizarea noii entitati, insa prin intermediul Ministerului Finantelor, in conditiile in care ASF nu poate fi actionar al CCP, operatiune pentru care va fi necesara elaborarea unui proiect de lege de catre Ministerul Finantelor.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )