Libnet.ro
UNICEF

19:30

FOTO. Alegeri SUA: Hillary Clinton si Donald Trump s-au confruntat in prima dezbatere din campania pentru prezidentialele din 8 noiembrie

România Liberă România Liberă,
FOTO. Alegeri SUA: Hillary Clinton si Donald Trump s-au confruntat in prima dezbatere din campania pentru prezidentialele din 8 noiembrie

Candidatii la presedintia Statelor Unite Hillary Clinton si Donald Trump s-au intalnit luni seara la Universitatea Hofstra din statul New York pentru prima dezbatere din campania pentru alegerile din 8 noiembrie, transmisa in direct la televiziune, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

FOTO+VIDEO. Alegeri SUA: Hillary Clinton si Donald Trump s-au confruntat in prima dezbatere din campania pentru prezidentiale. Candidatii s-au acuzat reciproc de distorsionarea faptelor

Candidatii la presedintia Statelor Unite Hillary Clinton si Donald Trump s-au intalnit luni seara la Universitatea Hofstra din statul New York pentru prima dezbatere din campania pentru alegerile din 8 noiembrie, transmisa in direct la televiziune, informeaza Agerpres.

VIDEO. Prima dezbatere televizata Hillary Clinton-Donald Trump, asteptata luni seara. Trump a amenintat ca va invita o fosta amanta a lui Bill Clinton

Luni seara este asteptata prima dezbatere prezidentiala televizata intre Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, si contracandidatul sau republican Donald Trump. Fiecare tabara dispune de mai multe sute de locuri in sala, iar alegerea invitatilor este intotdeauna o misiune extrem de sensibila, noteaza AFP, preluata de Hotnews. ro. Presiunea a urcat simtitor in ultimele ore dinaintea dezbaterii, mai scriu jurnalistii francezi.

VIDEO Prima dezbatere televizata Hillary Clinton - Donald Trump, asteptata luni seara. Trump a amenintat ca va invita o fosta amanta a lui Bill Clinton

Prima dezbatere prezidentiala televizata intre Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, si contracandidatul sau republican Donald Trump, este asteptata luni seara si, cel mai probabil, va bate noi recorduri de audienta. Fiecare tabara dispune de mai multe sute de locuri in sala, iar alegerea invitatilor este intotdeauna o misiune extrem de sensibila, noteaza AFP. Presiunea a urcat simtitor in ultimele ore dinaintea dezbaterii, mai scriu jurnalistii francezi.

Alegeri SUA 2016. Sapte puncte pentru a intelege dezbaterea secolului dintre Hillary Clinton si Donald Trump VIDEO

Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump mai au cateva ore pana la prima dintre cele trei dezbateri organizate inaintea alegerilor prezidentiale americane din 8 noiembrie. Acesta este unul dintre cele mai asteptate evenimente ale campaniei electorale de peste Atlantic, peste 100 de milioane de persoane, un record, urmand sa stea in fata televizoarelor pentru a asista la o incrancenare intre doi candidati total diferiti.

Analiza CNN. Cat adevar au spus si cat au mintit Hillary Clinton si Donald Trump in timpul dezbaterii televizate

Marti dimineata a avut loc prima dezbatere televizata intre cei doi candidati ramasi in cursa pentru presedintia Americii, republicanul Donald Trump si democrata Hillary Clinton. Jurnalistii de la CNN au verificat declaratiile celor doi.

Alegeri SUA 2016. Clinton a castigat prima dezbatere televizata cu Trump, potrivit unui sondaj CNN/ORC

Democrata Hillary Clinton a castigat prima dezbatere televizata cu rivalul ei la presedintia Statelor Unite, republicanul Donald Trump, potrivit unui sondaj CNN/ORC.

Alegerile din SUA: Hillary Clinton este considerata castigatoarea primei dezbateri din campania pentru prezidentiale

Candidatul castigator al dezbaterii prezidentiale care a avut loc, luni seara, in Statele Unite, este democrata Hillay Clinton, potrivit unui sondaj CNN, Astfel, 62% dintre alegatorii care au urmarit infruntarea dintre candidatul Partidului Republican si al Partidului Democrat o considera invingatoare pe Clinton, in timp ce 27% considera ca Donald Trump s-a descurcat mai bine.

Alegeri SUA 2016. Confruntarea Trump-Clinton, festival de minciuni si acuzatii

Prezidentiabilii americani Hillary Clinton si Donald Trump au oferit, in cadrul primei dezbateri televizate, un spectacol politic marcat de replici acide, fiecare sperand sa convinga alegatorii indecisi.

VIDEO. Alegeri SUA: Citatele memorabile din prima dezbatere Clinton-Trump din campania pentru prezidentiale

Hillary Clinton si Donald Trump au lansat in dezbaterea de luni seara o serie de atacuri scurte, mai mult sau mai putin directe, unul la adresa celuilalt si au facut mai multe gafe, relateaza CNN, care prezinta o lista a celor mai memorabile dintre ele, in citate, transmite News. ro.

Alegeri SUA 2016. Citate memorabile din dezbaterea Clinton-Trump

Hillary Clinton si Donald Trump au lansat in dezbaterea de luni o serie de atacuri scurte, mai mult sau mai putin directe, unul la adresa celuilalt si au facut mai multe gafe, relateaza CNN, care prezinta o lista a celor mai memorabile dintre ele, in citate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )