Libnet.ro
UNICEF

13:15

Tina Turner, dezvaluiri despre gravele probleme de sanatate cu care s-a confruntat: E o a doua sansa la viata

Adevărul Adevărul,
Tina Turner, dezvaluiri despre gravele probleme de sanatate cu care s-a confruntat: E o a doua sansa la viata

Cantareata Tina Turner, a carei zile de nastere a fost pe 26 noiembrie, a vorbit despre implinirea varstei de 80 de ani, si a marturisit ca simte ca a primit o a doua sansa dupa ce s-a confruntat cu probleme majore de sanatate. continuă pe Adevărul

Tina Turner implineste 80 de ani. Biografia unei cantarete de legenda

Tina Turner nume real Anna Mae Turner, nascuta Bullock) s-a nascut la 26 noiembrie 1939, in oraselul Nutbush din statul american Tennessee. Cand era adolescenta, mergea deseori sa asculte muzica la Club Manhattan din St. Louis, unde intr-o seara, l-a cunoscut pe Ike Turner, solistul de la Kings of Rhythm. Atunci viata ei s-a schimbat, devenind in scurt timp principala vocalista a trupei Kings of Rhythm, potrivit site-ului biography. com, preluat de Agerpres.

Marcel Ciolacu, dezvaluiri despre intalnirea cu Viorica Dancila: A fost o discutie calma, asezata si productiva

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a precizat, luni seara, intr-o postare pe Facebook, ca a avut o discutie calma, asezata si productiva cu Viorica Dancila despre.

Subiectele zilei: Culisele negocierii dintre Ciolacu si Dancila. Cine a fost intermediar. Ce rol joaca Mihai Tudose; 5 fapte din spitale si din sanatate care au dus PSD la dezastrul de la alegeri

Sex de la doamna profesoara pentru o nota de trecere. Culisele unui dosar cu un barbat insurat si un cadru didactic. Judecatorii ieseni l-au gasit vinovat de trafic de influenta in forma continuata. Domnule Iohannis, nu e timp pentru sampanie. Romania care indrazneste, care inoveaza, care invata, care construieste, care face business cinstit este Romania normala. Acum.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2243 seconds )