Libnet.ro
UNICEF

10:45

Titlul ramane in joc dupa 0-0 intre Craiova si CFR

Online Sport Online Sport,
Titlul ramane in joc dupa 0-0 intre Craiova si CFR

CSU Craiova si CFR Cluj au incheiat la egalitate fara goluri in duelul cu implicatii la titlu programat sambata seara in Banie, in etapa a 3-a din playoff. Un meci care a marcat revenirea lui Florin Gardos in fotbalul romanesc la echipa gazda. continuă pe Online Sport

LIVE CSU Craiova - CFR Cluj (20:45)

Derby-ul rundei in playoff se joaca la Craiova intre CS Universitatea si CFR Cluj, doua dintre echipele cu sanse la titlu. Apasati aici pentru live video .

LIVE CSU Craiova - CFR Cluj 0-0

Derby-ul rundei in playoff se joaca la Craiova intre CS Universitatea si CFR Cluj, doua dintre echipele cu sanse la titlu. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait CSU Craiova - CFR Cluj 0-0

Derby-ul rundei in playoff s-a jucatla Craiova intre CS Universitatea si CFR Cluj, doua dintre echipele cu sanse la titlu. Apasati aici pentru live video .

Liga 1: CSU Craiova - CFR Cluj 0-0

CSU Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata sambata, pe teren propriu, in compania liderului CFR Cluj, in etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

UNIVERSITATEA CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE in Liga I. ONLINE STREAM DigiSport Telekom - VIDEO

UNIVERSITATEA CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE in Liga I. ONLINE STREAM DigiSport Telekom - VIDEO. CS Universitatea Craiova joaca sambata cu liderul CFR Cluj, in etapa a treia din faza play-off a Ligii I de fotbal, pe stadi.

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA 1

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA 1 Capul de afis al etapei a treia din play-off-ul Ligii 1 este tinut de meciul de sambata, ora 20:45, de pe Ion Oblemenco dintre CSU Craiova si CFR Cluj.

Calcule la titlu. Becali: La Craiova CFR ar fi bun un egal

Patronul FCSB, Gigi Becali, urmareste cu interes disputa dintre CSU Craiova si CFR Cluj de la finalul acestei saptamani.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )