Libnet.ro
UNICEF

22:30

Titus Corlatean: in Marea Britanie exista o elita a celor formati in scolile romanesti.

România Liberă România Liberă,
Titus Corlatean: in Marea Britanie exista o elita a celor formati in scolile romanesti.

Titus Corlatean: Despre coabitare: Nu mai folosesc termenul de coabitare. Vorbim de un raport de cooperare institutionala. Este un acord important. Stabilitatea in Romania este cheia succesului. --- Despre Schengen: In sondajele de opinie, extrema dreapta franceza este pe primul loc. Poate avea anumite explicatii de ce dreapta sau stanga devine mai acida in retorica migratiei. In ultimele luni, aceasta retorica s-a mai diminuat. Va conta ce se intampla la Berlin. Daca aderarea nu se va . continuă pe România Liberă

Titus Corlatean: Sa nu-si imagineze nimeni ca Executivul nu se va angaja, potrivit competentelor, in actiunile de politica externa

Executivul se va angaja, in masura competentelor, in actiunile de politica externa, a declarat duminica seara, la Realitatea TV, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean.

Interviu cu Titus Corlatean, ministrul de externe: Ce obiective are Romania in legatura ...

Ministrul de Externe, Titus Corlatean 45 de ani), sugereaza ca atunci cand a fost la Moscova a avut mandat din partea presedintelui Traian Basescu si ca deschiderea care a avut loc anul acesta spre Rusia s-a produs in dublu sens prin vizita sefului Consiliului de Securitate al Kremlinului, Nikolai Patrusev, la Bucuresti si prin primirea sefului diplomatiei romane la omologul sau, Serghei Lavrov. Din punctul de vedere al sefului diplomatiei de la Bucuresti, principalul obiectiv al .

Titus Corlatean: Linistea din ultima perioada este benefica pentru interesele majore ale Romaniei

Traian Basescu si Victor Ponta au reluat coabitarea de unde o lasasera, inainte sa se acuze unul pe altul cu incalcarea acordului de colaborare institutionala. Titus Corlatean, unul dintre participantii la.

Romania si Marea Britanie, destinatiile favorite ale italienilor care vor sa divorteze.

Romania si Marea Britanie au devenit destinatiile preferate ale cuplurilor de italieni care doresc sa divorteze, scrie publicatia britanica Daily Mail, citata de Mediafax. Un judecator britanic a primit, miercuri, solicitarea de a anula 180 de divorturi acordate unor cupluri de italieni, dupa ce s-a descoperit ca persoanele respective au asumat resedinte fictive in Marea Britanie doar pentru a putea divorta. Sir James Munby, presedintele Diviziei administrative britanice pentru familie, a .

Marea Britanie: Cercetatorii testeaza o analiza de sange care ar putea detecta sindromul Down in timpul sarcinii

Serviciul National de Sanatate din Marea Britanie urmeaza sa testeze o analiza de sange simpla care poate detecta in timpul sarcinii daca fatul dezvolta sau nu sindromul Down. Noul test de sange ar putea.

Scandia Sibiu: Produsele retrase din Marea Britanie nu contineau carne de cal

Conservele de carne de vita retrase de la vanzare in Marea Britanie contineau urme de ADN cabalin, si nu carne de cal, produsele fiind in limitele de continut admise si conforme cu standardele europene in vigoare, potrivit analizelor, anunta firma.

Scandia Sibiu: Produsele retrase din Marea Britanie nu contineau carne de cal, ci urme de ADN cabalin

Conservele de carne de vita retrase de la vanzare in Marea Britanie contineau urme de ADN cabalin, si nu carne de cal, produsele fiind in limitele de continut admise si conforme cu standardele europene in vigoare, potrivit analizelor, anunta firma producatoare, Scandia Sibiu.

Scandia Sibiu, producatorul conservelor retrase de la vanzare din Marea Britanie: Doar ADN-ul ...

Conservele de carne de vita retrase de pe piata din Marea Britanie, ca urmare a descoperirilor facute publice de Agentia Britanica pentru Siguranta Alimentara, provin de la Scandia Food, potrivit Mediafax. Compania Scandia Food subliniaza ca retragerea nu a avut loc din cauza unui pericol alimentar, ci este o consecinta a unei etichetari neconforme, se arata in comunicat. Reprezentantii societatii tin sa clarifice diferenta intre sintagmele folosite pe aceasta tema in spatiul public in .

FOTO Politia din Marea Britanie cauta ucigasul unei tinere din judetul Buzau

Politia comitatului Essex, Marea Britanie, il cauta de trei zile pe criminalul unei buzoience de 24 de ani, care a fost injunghiata marti noapte, pe o strada din Illford. Mai multi martori sustin ca femeia a intrat intr-un fast-food plina de sange dupa care s-a prabusit. A murit cateva ore mai tarziu, la un spital din Londra. Avea o fetita de sapte ani si era insarcinata in trei luni.

Scandia Sibiu: Conservele de carne retrase din Marea Britanie contineau ADN cabalin, nu carne de cal

Scandia Sibiu a anuntat, vineri seara, ca produsele de carne de vita retrase din Marea Britanie contineau urme de ADN cabalin si nu carne de cal, acestea fiind in limitele de continut admise si conforme cu.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )