Libnet.ro
UNICEF

01:05

Titus Corlatean va sustine acordarea statutului de tara candidata la Uniunea Europeana pentru Albania

B1 B1,
Titus Corlatean va sustine acordarea statutului de tara candidata la Uniunea Europeana pentru Albania

Romania va sustine la Consiliul Afaceri Generale de saptamana viitoare acordarea statutului de tara candidata la UE pentru Albania, in numele tuturor tarilor din SEECP, a anuntat, vineri, ministrul de. continuă pe B1

Ce a declarat Titus Corlatean despre cazul adolescentului roman, linsat la Paris: E deranjant

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, marti, ca este deranjant ca Ambasada de la Paris a aflat din presa de cazul minorului linsat si nu de la autoritatile franceze, subliniind ca politicienii.

Titus Corlatean: E deranjant faptul ca Ambasada de la Paris a Romaniei a aflat din presa despre cazul adolescentului batut in Franta

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, marti, ca este deranjant ca Ambasada de la Paris a aflat din presa de cazul minorului linsat si nu de la autoritatile franceze, subliniind ca politicienii din vest trebuie sa puna capat reactilor rasiste.

Titus Corlatean: E deranjant faptul ca ambasada Romaniei a aflat din presa despre cazul adolescentului batut in Franta

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a afirmat, marti, ca este deranjant faptul ca Ambasada Romaniei a aflat din presa si nu de la autoritatile franceze despre ceea ce s-a intamplat in cazul adolescentului roman de etnie roma batut in Franta.

Corlatean: Romania sustine candidatura Albaniei la UE

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, vineri, ca Romania va sustine la Consiliul Afaceri Generale de saptamana viitoare acordarea statutului de tara candidata la UE pentru Albania, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )