Libnet.ro
UNICEF

14:15

TOP 10 cele mai bune aeroporturi din lume: aici te bucuri de spa, zone verzi si arhitectura moderna

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10 cele mai bune aeroporturi din lume: aici te bucuri de spa, zone verzi si arhitectura moderna

Cele mai bune aeroporturi din lume au fost votate de peste 13 milioane de calatori din 106 tari dupa o serie de criterii, printre care confort, localizarea toaletelor, securitate si limbile straine vorbite de angajati. Iata care sunt aeroporturile in. continuă pe Wall-Street Ro

Cum arata cele mai frumoase biblioteci din lume

Biblioteca este un loc sfant, spun iubitorii de carte, cei care adora sa se relaxeze citind. Marii scriitori ai lumii nu au trait in case luxoase, insa fiecare si-a amenajat propriul sanctuar, locul in care creatorii de frumos isi gaseau linistea si inspiratia pentru a crea. Revista Vogue Living a facut un top al celor mai frumoase bibilioteci din lume.

Zaha Hadid, una dintre cele mai cunoscute arhitecte din lume, s-a stins din viata

Renumita arhitecta de origine iraniana Zaha Hadid, cunoscuta pentru designul revolutionar al unor cladiri din marile orase ale lumii, precum si castigatoarea prestigiosului premiu pentru arhitectura Riba Stirling Prize, a murit, joi, la varsta de 65 de.

Cele mai bune fructe de consumat dimineata

Fructele sunt extrem de bogate in minerale, vitamine si fibre, atat de necesare ca noi sa fim energici si sanatosi. De aceea, acestea nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia noastra zilnica. Afla din acest articol care sunt cele mai bune fructe de consumat dimineata!.

Cele mai rele tari din Europa in care sa fii fumator. Romania nu este nici macar in top 10

Daca ai crezut ca Romania are o lege antifumat prea draconica, un raport Nanny State Index ne linisteste pe toti. Acesta arata care sunt cele mai rele tari din Europa in care sa fii fumator si bautor de vin. Tine-le minte, mai ales daca vei merge in.

Cel mai bogat bancher din lume, brazilianul Joseph Safra, a fost inculpat pentru coruptie

Cel mai bogat bancher din lume, brazilianul Joseph Safra, este inculpat pentru coruptie. Acesta ar fi fost implicat intr-o presupusa schema de mituire a inspectorilor guvernamentali, relateaza Russia.

Cele mai bune 13 filme care nu s-au facut niciodata (II)

Printre acestea: cel mai violent film al lui Hitchcock si partea a doua a lui Gladiator, in care Maximus il urmareste pe Iisus cu gand sa-l omoare.

Tehnologia germana care ar putea ajuta Huawei P9 sa produca cele mai bune poze

Huawei P9 va fi lansat in urmatoarea saptamana, iar marea veste s-ar putea sa fie ca foloseste lentile Leica, inca cel mai renumit producator de camere foto si obiective.

Cele mai frumoase orase din Portugalia: calatorie prin Sinaia si Venetia lusitane

Cele mai frumoase orase din Portugalia. Portugalia este o tara superba, cu oameni primitori, muzica incantatoare si mancare delicioasa. Un adevarat paradis pentru turistii care nu ar trebui sa-si limiteze vizita la capitala Lisabona, pentru ca au la dispozitie si alte orase care le vor ramane in suflet.

Uzina Daimler la Sebes: Cele mai noi Mercedes-uri vor avea o componenta romaneasca

Daimler a anuntat, in cadrul unui eveniment oficial, ca Star Assembly, subsidiara romaneasca a companiei, va demara productia unei cutii de viteze automata cu noua trepte, numita 9G-Tronic. Cutia 9G-Tronic este prima din lume pe segmentul premium dotat cu un convertor de cuplu hidrodinamic care asigura o eficienta sporita cand vine vorba de consumul de [].

Verdict: 10 masini care au cele mai bune faruri

Americanii de la IIHS au facut pentru prima data un test de faruri pentru a afla cum se prezinta industria auto in acest caz. Dupa ce au masurat parametrii a 82 de tipuri de faruri de la 31 de masini, americanii au aflat ca un singur model are lumini.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )