Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cele mai frumoase orase din Belgia: Venetia de Nord si Orasul diamantelor

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase orase din Belgia: Venetia de Nord si Orasul diamantelor

Cele mai frumoase orase din Belgia. Destinatie city-break populara gratie atmosferei multiculturale, Belgia este cautata si datorita oraselor linistite, daruite ca adevarate nestemate arhitecturale, canalelor romantice si numeroaselor cafenele si restaurante renumite pentru faimoasele sortimente de ciocolata. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase locuri din Cehia. Castele din povesti si orase medievale

Cele mai frumoase locuri din Cehia. in afara de Praga, oras recunoscut pentru farmecul sau aparte, in Cehia exista multe destinatii deosebite. Orasele Cesky Krumlov, Kutna Hora si castelul Karlstein se numara printre obiectivele turistice foarte apreciate din aceasta tara.

Cele mai frumoase plaje din Albania. Destinatii de vis care pot fi vizitate cu bani putini

Cele mai frumoase plaje din Albania. in ultimii ani, Albania a devenit o destinatie tot mai apreciata de turistii interesati de vacante la mare care cauta oferte ieftine, dar locuri pitoresti. Frumusetea plajelor albaneze, cu mici insule izolate, poate rivaliza cu plajele grecesti sau cu cele din Croatia, iar pretul este la jumatate.

Ziua Copilului. 7 idei care vor transforma 1 iunie intr-una din cele mai frumoase amintiri ale copilariei

1 iunie bate la usa si parintii se grabesc sa cumpere cele mai frumoase jucarii pentru pitici, considerand ca astfel ii vor face fericiti. Asa cum parintii au avut prilejul sa observe de nenumarate ori, copiii isi pierd rapid interesul fata de astfel de cadouri. Prin urmare, dincolo de clasica jucarie, iata cum puteti sa le oferiti momente care se vor transforma in cele mai frumoase amintiri din copilarie.

Cele mai frumoase statiuni montane din Austria. Drumetii la aer curat, in mijlocul unor peisaje de basm

Concediul de vara nu trebuie petrecut neaparat cu burta in sus, la soare. Pentru cei care prefera plimbarile in aer curat si vor sa admire peisaje montane superbe, dar sa faca si putina miscare, statiunile din Austria sunt destinatia perfecta. adevarul. ro va spune care sunt cateva dintre cele mai frumoase statiuni montane din Austria.

Gradina Zoologica din Calarasi, una dintre cele mai frumoase din tara, poate fi vizitata gratuit de 1 iunie

Una dintre cele mai frumose Gradini Zoologice din Romania isi deschide larg portile, luni, 1 iunie, de Ziua Copilului. Amatorii de plimbari de in aer liber pot face gratuit turul Gradinii, asa cum se obisnuieste in fiecare an, spre bucuria prichindeilor.

RA-APPS a primit o oferta de cumparare pentru una din cele mai frumoase proprietati scoase la vanzare

Proprietatile aflate in administrarea RA-APPS incep sa atraga atentia investitorilor. Astfel, RA-APPS a primit o oferta de cumparare pentru vila istorica din Grigore Alexandrescu, nr.

Romanii au talent: cea de-a patra semifinala live a inregistrat cele mai mici cifre din acest sezon

Cu o medie nationala de numai 2,1 milioane de telespectatori, cea de-a patra semifinala live Romanii au talent a inregistrat cele mai mici audiente din acest sezon, conform datelor oferite de Paginademedia. ro.

Cele mai mari pensii din Romania. 13 pensionari incaseaza lunar peste 10.000 de lei

Romania are peste 5 milioane de pensionari si cei mai multi traiesc cu greu de pe o zi pe alta. Exista insa si pensionari fericiti, care nu duc grija zilei de maine, iar asta pentru ca au pensii cu patru zerouri. Iata care sunt cele mai mari pensii din Romania.

Luis Figo: 27 mai este una dintre cele mai negre zile din istoria FIFA

Fostul international portughez Luis Figo, care si-a retras candidatura la presedintia FIFA, a declarat, joi, intr-o postare facuta pe pagina sa de Facebook, ca 27 mai este una dintre cele mai negre zile din istoria forului mondial.

Top 6 cele mai transparente universitati din Romania

Societatea Academica Romana si Alianta Organizatilor Studentesti din tara au intocmit, in cadrul unui program de cooperare elvetiano-roman, un clasament al celor mai transparente universitati romanesti. Au fost analizate site-urile a 55 de institutii de invatamant superior si au ajuns la concluzia ca universitatile de stat nu sunt destul de transparente.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )