Libnet.ro
UNICEF

14:00

Topul celor mai mari datornici la bugetul de stat. ANAF a publicat listele contribuabililor mari si mijlocii care au restante fiscale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai mari datornici la bugetul de stat. ANAF a publicat listele contribuabililor mari si mijlocii care au restante fiscale

ANAF a publicat primele liste cu 2. 672 contribuabili mari si mijlocii care au restante fiscale. Astfel, 186 de mari contribuabili, cu restante mai mari de 100. 000 lei, inregistreaza obligatii fiscale totale de 2,6 miliarde lei, din care 1,92 miliarde. continuă pe Wall-Street Ro

ANAF a publicat lista rusinii. Cine sunt cei mai mari datornici la stat

European Food, Complexul Energetic Hunedoara si Societatea Romana de Televiziune sunt primii trei cei mai mari datornici la bugetul de stat, potrivit datelor publicate, marti, de Agentia Nationala de.

Patimile lui Iisus la Hollywood: topul celor mai bine vandute filme despre suferinta Mantuitorului

Patimile Mantuitorului au reprezentat o adevarata sursa de venit pentru producatorii de la Hollywood. Productiile despre viata lui Iisus Hristos difuzate pe marile sau micile ecrane au adus echipelor de filmare profituri de sute de milioane de dolari.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului: Modesta Leicester City castiga campionatul bogatilor din Premier League! (VIDEO)

Acum doi ani promova, dupa zece ani, in Premier League, anul trecut abia se salva de la retrogradare, iar in acest an a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria sportului si a.

Bucurestiul, orasul cu cele mai mari probleme in trafic: care sunt sectoarele cu cele mai multe gropi din Capitala?

Peste 40. 000 de romani au semnalat nu mai putin de 15. 000 de alerte in ultimele luni in trafic, fie ca era vorba despre gropi, gunoaie, masini abandonate, blocaje rutiere sau chiar parcari abuzive.

Luna mai aduce marirea salariilor, gaze ieftine si amenzi mai mari

Pe langa distractie si voie buna, 1 mai vine si cu un salariu minim brut pe economie majorat la 1. 250 lei, crestere care implica insa si contributii de sanatate mai mari, platite atat de angajatori, cat si de catre angajati, si, in plus, cresc si.

Aglomeratie pe sosele, la revenirea din minivacanta de Paste. Unde sunt cele mai mari probleme in trafic

Minivacanta de Paste si de 1 Mai s-a incheiat, asa ca toata lumea se indreapta acum spre casa, ceea ce inseamna aglomeratie pe sosele .

Hristos a inviat! Romanii au luat lumina: cum a decurs slujba de inviere in cele mai mari orase ale tarii

Romanii au mers noaptea trecuta la biserica pentru a lua lumina si pentru a participa la slujba de inviere. Va prezentam reportaje realizate in mai multe orase ale tarii. Hristos a inviat!.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )