Libnet.ro
UNICEF

10:45

Topul celor mai tari destinatii din 2020, intocmit de National Geographic

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai tari destinatii din 2020, intocmit de National Geographic

Prestigioasa revista americana National Geographic a intocmit clasamentul destinatiilor care nu ar trebui sa lipseasca anul viitor din calendarul iubitorilor de calatorii. continuă pe Adevărul

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: De ce au vacile gatul lung

I: De ce au vacile oltenilor gatul mai lung? R: Ca sa mai pasca si din curtea vecinului! .

Mircea Lucescu lauda performanta fiului sau in Asia: Poate sa fie competitiv la nivelul celor mai mari antrenori

Mircea Lucescu a avut numai cuvinte de lauda dupa ce fiul sau a castigat Liga Campionilor Asiei, alaturi de Al-Hilal. El a declarat ca Razvan Lucescu se afla pe un drum foarte bun si il vede capabil sa concureze la nivelul celor mai mari antrenori.

Sydney, unul dintre cele mai poluate orase din lume

Potrivit clasamentului Air Visual, Sydney a fost inclus pe lista celor mai poluate zece orase din lu.

Prezenta record la vot, in diaspora. Tarile cu cei mai multi alegatori din strainatate

Vot diaspora, alegeri prezidentiale 2019, turul doi, prezenta record. Romanii din strainatate s-au mobilizat masiv. Tarile cu cei mai multi alegatori din strainatate. Prezenta record la vot, in diaspora Romanii din Diaspora s-au mobilizat masiv in primele doua zile de vot, iar in cea de-a treia e asteptat sa cada recordul de peste 670. 000 stabilit .

La ce viteza record a ajuns cel mai puternic tractor din lume

Cel mai puternic tractor din lume a depasit recent recordul de viteza pe care il stabilise o versiune anterioara a vehiculului, mai devreme anul acesta. JCB este o companie britanica.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 NOIEMBRIE IAR Brasov - liderul randamentelor de la BVB

Producatorul de elicoptere a raportat un profit net de 49,5 milioane de lei, dupa primele trei trimestre ale anului, cu 140% peste cel din aceeasi perioada a anului trecut Impulsionat de rezultatele financiare raportate pentru primele noua luni ale anului, pretul actiunilor IAR Brasov IARV) a cunoscut un avans de 9,98%, in raport cu moneda euro, in intervalul 13 - 20 noiembrie, ceea ce plaseaza titlurile producatorului de elicoptere pe prima treapta in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Solutia miraculoasa

Doi prieteni , cheliosi se intilnesc dupa 3 luni de zile. Unul din ei avea un par lung, stufos. Celalalt il intreaba: - Ba, cu ce dracu ti-ai dat pe cap de ti-a crescut atita par? - Am acasa o solutie, ca.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Tata

Bula catre tatal sau: - Tata, am doua intrebari: Prima: - Pot sa primesc mai multi bani de buzunar? Si a 2-a: - De ce nu? .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Politistul din canal

Un politist cade in canal. Se uita in sus si spune: -Doamne, bine ca nu are capac, altfel nu mai ieseam de aici! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Dialog pe strada

Un om disperat se adreseaza unui alt om de pe strada : - Nu va suparati ! Spuneti-mi, va rog, unde este fabrica de paine . - Nu ma supar. Este langa fabrica de confectii. - Si va mai rog sa-mi spuneti unde este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )