Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tot mai multi romani isi platesc online taxele si impozitele prin Ghiseul.ro: Peste 144.000 de tranzactii in valoare de aproape 47 milioane de lei in primul trimestru din 2017

Hotnews Hotnews,
 Tot mai multi romani isi platesc online taxele si impozitele prin Ghiseul.ro: Peste 144.000 de tranzactii in valoare de aproape 47 milioane de lei in primul trimestru din 2017

Platile online cu cardul a taxelor si impozitelor prin platforma Ghiseul. ro au inregistrat cresteri record in primele trei luni din 2017 - peste 144. 000 de tranzactii, in crestere cu 215% fata de aceeasi perioada a anului trecut, valoarea tranzactiilor fiind de aproape 47 milioane lei, in crestere cu 258%, potrivit datelor Asociatia de Plati Electronice din Romania APERO. 'Daca ratele actuale de crestere se mentin, sunt sanse mari ca, la finalul anului 2018, platforma Ghiseul. ro sa ajunga la 500. 000 de utilizatori, fata de cei 224. 000 cati numara in prezent', a precizat George Anghel, directorul executiv al APERO. continuă pe Hotnews

Tot mai multi romani isi platesc online taxele si impozitele online prin Ghiseul.ro: Peste 144.000 de tranzactii in valoare de aproape 47 milioane de lei in primul trimestru din 2017

Platile online cu cardul a taxelor si impozitelor prin platforma Ghiseul. ro au inregistrat cresteri record in primele trei luni din 2017 - peste 144. 000 de tranzactii, in crestere cu 215% fata de aceeasi perioada a anului trecut, valoarea tranzactiilor fiind de aproape 47 milioane lei, in crestere cu 258%, potrivit datelor Asociatia de Plati Electronice din Romania APERO. 'Daca ratele actuale de crestere se mentin, sunt sanse mari ca, la finalul anului 2018, platforma Ghiseul. ro sa ajunga la 500. 000 de utilizatori, fata de cei 224. 000 cati numara in prezent', a precizat George Anghel, directorul executiv al APERO.

Mii de romani isi cumpara vechime la pensie. Contractele de asigurare sociala mai pot fi incheiate pana pe 27 aprilie

Mii de romani au ajuns sa-si cumpere vechime in campul muncii pentru a iesi la pensie mai repede. Ei isi platesc astfel asigurarile sociale pentru anii in care nu au cotizat. Este.

Atac mafiot in Capitala. Un tanar a fost rapit, batut si jefuit de mai multi interlopi (VIDEO)

Atac mafiot in plina strada in Capitala. Un tanar a fost rapit chiar din fata casei de mai multi interlopi. Barbatul a fost bagat in portbagajul masinii si dus intr-o locuinta.

Romania ar putea sa fie nevoita sa dea mai multi bani pentru bugetul Apararii: Secretarul general NATO cere cresterea cheltuielilor in contextul pericolelor actuale (VIDEO)

NATO vrea mai multi bani pentru aparare. Secretarul general al Aliantei a cerut statelor din Europa sa sporeasca bugetul apararii ca urmare a cresterii pericolelor la care cetatenii din aceste state sunt.

Semnal de alarma: Cercetarea primeste tot mai putini bani pana in 2020 |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Ministerul Cercetarii isi face bugetul dupa promisiunile fanteziste ale PSD, desi Executivul a planificat o scadere constanta a sumelor alocate de la buget.

VIDEO Mii de romani isi cumpara vechime la pensie, profitand de legea data anul trecut. Cat de rapid se recupereaza investitia

Mii de romani care nu au acumulat suficienti ani de vechime ca sa incaseze pensia de la stat profita din plin de o lege data pe vremea guvernarii Ciolos.

Guvernul se imprumuta tot mai scump. Statul are nevoie de 53 de miliarde de euro doar anul acesta

Ministerul Finantelor atrage bani de pe piata bancara locala la dobanzi din ce in ce mai mari, cu peste un punct procentual fata de valorile de la finele anului 2016.

A murit unul dintre cei mai bogati romani. Avea doar 56 de ani

A murit Ionel Maftei, un cunoscut milionar din Bacau, aflat la un moment dat in top 300 cei mai bogati oameni de afaceri din Romania. S-a stins din viata in Franta si avea 56 de ani. Din.

Un super-business de peste 18 miliarde dolari - De ce divizia de procesoare a Toshiba este ravnita de mai multi giganti ai tehnologiei

Din cauza problemelor financiare care pot pune in pericol viitorul grupului, Toshiba a decis sa vanda divizia de procesoare, insa nu se va multumi cu mai putin de 18 miliarde dolari pentru ea. Desi suma este uriasa, sursele spun ca zece companii sunt interesate, inclusiv Apple, Google, Western Digital sau Foxconn. Mai jos puteti citi de ce este unitatea atat de atractiva si de procesul de vanzare va fi unul foarte complicat.

Un super-business de peste 18 miliarde dolari - De ce divizia de cipuri de memorie a Toshiba este ravnita de mai multi giganti ai tehnologiei

Din cauza problemelor financiare care pot pune in pericol viitorul grupului, Toshiba a decis sa vanda divizia de cipuri de memorie, insa nu se va multumi cu mai putin de 18 miliarde dolari pentru ea. Desi suma este uriasa, sursele spun ca zece companii sunt interesate, inclusiv Apple, Google, Western Digital sau Foxconn. Mai jos puteti citi de ce este unitatea atat de atractiva si de procesul de vanzare va fi unul foarte complicat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )