Libnet.ro
UNICEF

13:30

Nu toti sunt fericiti cu noua lege a salarizarii. Cati bani va pierde Patriarhul Daniel in fiecare luna

Antena3 Antena3,
Nu toti sunt fericiti cu noua lege a salarizarii. Cati bani va pierde Patriarhul Daniel in fiecare luna

Fericiti sunt multi romani cu noua lege a salarizarii. Nu toti insa. Patriarhul Daniel, de exemplu, pierde aproape cinci mii de lei lunar. Mai exact, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane va. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii: Unele salarii vor scadea, dupa noua Lege a salarizarii

Odata cu noua Lege a salarizarii, unele salarii vor scadea, a spus ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, cea care sustine ca efectele legii se vor simti din acest an, potrivit Realitatea. net. Mai sunt.

Sporurile vor fi plafonate la 30% in noua lege a salarizarii; vor scadea doar salariile bugetarilor de lux

ACTUALIZARE 07:39 Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca prin noua Lege a salarizarii unitare vor scadea doar salariile bugetarilor de lux, care au avut pana in prezent un salariu urias, in timp ce toate sporurile din sistem vor fi plafonate la 30%. *Lia Olguta Vasilescu: Proiectul Legii salarizarii unitare va fi prezentat joi, in comitetul executiv al PSD, de catre Dragnea.

Grindeanu: Noua lege a salarizarii unitare va face ordine intr-un sistem care nu este foarte bine calibrat

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la Timisoara, ca noua lege a salarizarii, care ar putea intra in vigoare de la 1 iulie, este foarte importanta, intrucat face ordine intr-un.

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu: Unele salarii vor scadea dupa noua lege a salarizarii

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, sustine ca prin noua Lege a salarizarii unitare vor scadea doar salariile bugetarilor de lux, care au avut pana in prezent un salariu urias,.

Ministerul Muncii: salariile magistratilor cresc in noua Lege a salarizarii unitare

Salariile procurorilor si judecatorilor vor creste, potrivit noii Legi a salarizarii, majorarea fiind mai mare in cazul judecatorilor. De asemenea, sporurile pot fi acordate in continuare, dar cu incadrarea intr-un plafon de 30%.

Noua lege a salarizarii: Ce salarii nesimtite isi dau parlamentarii

Senatorii si deputatii vor castiga un salariu de baza de 18. 000 de lei, potrivit unui draft al noii legi a salarizarii unitare obtinut de Adevarul, de aproape trei ori mai mult decat un medic primar.

Salariile magistratilor cresc in noua lege, o majorare mai mare fiind la judecatori (surse)

Salariile magistratilor cresc in noua Lege a salarizarii unitare, o majorare mai mare fiind la judecatori, iar sporurile pot fi acordate in continuare, dar cu incadrarea intr-un plafon de 30 la suta, au declarat joi, pentru News. ro, oficiali din Ministerul Muncii.

Ministerul Justitiei va propune o noua lege a raspunderii magistratilor pana in luna iunie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri ca pana in luna iunie intentioneaza sa propuna o noua lege a raspunderii magistratilor, care va fi elaborata luand in considerare si studiile comparative ale celorlalte tari europene, pentru ca initiatorii acestui act normativ nu vor sa fie nici cei mai exigenti, dar nici cei mai permisivi in acest domeniu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )