Libnet.ro
UNICEF

12:30

Trafic restrictionat din cauza lucrarilor la pasajul Muncii

România Liberă România Liberă,
Trafic restrictionat din cauza lucrarilor la pasajul Muncii

Traficul va fi restrictionat pe breteaua Pasajului Muncii, dinspre Dristor spre Piata Iancului, de joi pana luni dupa-amiaza, pentru lucrarile la pasaj, informeaza Primaria Capitalei. continuă pe România Liberă

Gruparea terorista Statul Islamic il AMENINTA pe Putin ca-l va detrona, din cauza sustinerii Damascului

Parchetul general rus a cerut miercuri restrangerea accesului la o inregistrare video difuzata pe YouTube de catre Statul Islamic SI), care ameninta ca-l va detrona pe Vladimir Putin din cauza sustinerii.

Ucraina: Peste 500.000 de persoane si-au parasit locuintele din cauza conflictului din estul tarii

Peste 500. 000 de persoane din Ucraina si-au parasit locuintele din cauza conflictului din estul tarii. Dintre acestea 260. 000 s-au mutat in alte parti ale Ucrainei si tot atatea s-au refugiat in Rusia, a.

Maria Sarapova ar vrea sa renunte la cetatenia rusa din cauza unei legi adoptate de presedintele Vladimir Putin

Sportiva rusoaica Maria Sarapova ar lua in considerare sa renunte la cetatenia rusa din cauza unei legi adoptate la cererea expresa a presedintelui rus Vladimir Putin, scrie Page Six. Rusoaica a fost pusa pe.

Circulatia pe DN 10 Buzau-Brasov, inchisa din cauza alunecarilor de teren

Drumul National 10 Buzau-Brasov, blocat de duminica seara in zona barajului de la Siriu, ramane inchis din cauza alunecarilor de teren care s-au reactivat, aducand pe sosea importante cantitati de aluviuni.

Islanda: Cod rosu de alerta aviatica din cauza unei noi eruptii a vulcanului Bardarbunga

Autoritatile islandeze au ridicat din nou, duminica, la rosu, cel mai inalt nivel, alerta aviatica din cauza unei noi eruptii a vulcanului Bardarbunga. Eruptia s-a produs in zorii zilei, printr-o noua falie.

Traficul pe DN 10 Buzau - Brasov ramane inchis din cauza caderilor de pietre

Traficul rutier ramane inchis pe Drumul National 10 Buzau-Brasov, iar autoritatile nu pot estima cand va putea fi reluata, in conditiile in care aproximativ 20. 000 de metri cubi de roca au cazut pe.

Un barbat din India a cerut divortul, din cauza apetitului sexual al sotiei lui

Un barbat din Bombay, India, a intentat divort din cauza apetitului sexual mult prea mare al sotiei sale, relateaza agentia PTI, citata de B1. ro.

Un barbat din India doreste sa divorteze din cauza apetitului sexual mult prea mare al sotiei sale

Un barbat din Bombay, India, a depus cererea de divort din cauza apetitului sexual mult prea mare al sotiei sale, relateaza agentia PTI. Barbatul a reclamat ca pe femeie nu o interesa ca era.

Omer Tetik, Banca Transilvania: Bancile pierd bani din cauza excesului de lichiditate. Banii trebuie sa ajunga in economia reala

Piata financiara din Romania este caracterizata in prezent printr-un exces de lichiditate care ar trebui orientata spre economia reala, crede Omer Tetik, directorul general al Bancii Transilvania.

Una din trei persoane poate muri prematur din cauza poluarii din gospodarie

O treime din populatia planetei se poate imbolnavi si muri prematur din cauza poluarii prezente in aerul din propria gospodarie, arata un studiu citat de AFP, conform Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )