Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traficul pe DN1 A, blocat din cauza copacilor cazuti pe sosea, a fost reluat

B1 B1,
Traficul pe DN1 A, blocat din cauza copacilor cazuti pe sosea, a fost reluat

Circulatia pe DN 1 A Ploiesti-Brasov a fost reluata, duminica, in jurul orei 17. 00, dupa ce, incepand cu ora 10. 45, drumul a fost complet blocat din cauza mai multor copaci care au cazut pe carosabil din cauza. continuă pe B1

Prahova: Traficul pe DN 1 A, blocat din cauza copacilor cazuti pe sosea, reluat dupa sase ore.

Circulatia pe DN 1 A Ploiesti-Brasov a fost reluata, duminica, in jurul orei 17. 00, dupa ce timp de peste sase ore drumul a fost blocat din cauza unor copaci cazuti pe carosabil, pe acest tronson existand insa restrictii pentru autovehiculele de tonaj greu, potrivit Mediafax. Politia Prahova anunta ca traficul rutier pe DN 1A a fost reluat, dupa ce incepand cu ora 10. 45 a fost complet blocat din cauza mai multor copaci care au cazut pe carosabil din cauza vantului puternic sau sub greutatea .

Traficul pe DN1 A, blocat din cauza copacilor cazuti pe sosea, a fost reluat

Circulatia pe DN 1 A Ploiesti-Brasov a fost reluata, duminica, in jurul orei 17. 00, dupa ce, incepand cu ora 10. 45, drumul a fost complet blocat din cauza mai multor copaci care au cazut pe carosabil din cauza.

Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac, blocat din cauza ninsorii abundente

Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac este blocat din cauza caderilor masive de zapada inregistrate in ultimele 24 de ore, ninsoarea abundenta afectand si sudul Ungariei transmite HotNews. ro.

Vasile Blaga va vota la Deta si nu la Sanicolau Mare: Drumul spre sectia unde urma sa voteze este blocat din cauza zapezii

Presedintele PDL Vasile Blaga, care urma sa voteze inSanicolau Mare, acolo unde candideaza in Colegiul 3 Senat Timis, s-a intors, duminica dimineata, inapoi in Timisoara deoarece drumul spre sectia.

Turisti blocati din cauza zapezii la Cota 1400 si in statiunea Ranca

Drumul care face legatura intre statiunea Sinaia si Cota 1400 din Masivul Bucegi este blocat, duminica, pe acest tronson stratul de zapada masurand 60 de centimetri, turistii care se afla la hotelul de la 1400 neavand nicio posibilitate de a cobori in statiune. Aproximativ 250 de turisti se afla si in statiunea Ranca, judetul Gorj, unde drumul este blocat din cauza zapezii, autoritatile locale spunand ca traficul ar putea sa fie reluat in jurul orei 17. 00, informeaza Agerpres.

Arad: Vama Nadlac este blocata din cauza caderilor masive de zapada

Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac este blocat din cauza caderilor masive de zapada inregistrate in ultimele 24 de ore, ninsoarea abundenta afectand si sudul Ungariei, scrie Agerpres.

Circulatia pe DN1 este blocata in zona localitatii Nistoresti, din cauza unui copac cazut; traficul este inchis pe A1 si mai multe drumuri nationale din cauza ninsorii

Traficul pe DN1 este blocat la km 114, in zona localitatii prahovene Nistoresti, din cauza unui pom cazut pe sosea, a anuntat Centrul INFOTRAFIC la ora 08:16. Se estimeaza ca in scurt timp traficul rutier in zona va fi reluat.

E85, blocat pe un sens din cauza unui accident. Trei persoane sunt in stare grava

Circulatia rutiera este blocata pe un sens de mers pe DE 85 care leaga Moldova de Capitala, din cauza unui accident de circulatie produs in judetul Suceava. O duba a derapat si s-a izbit putenic de o alta masina.

Trafic rutier ingreunat din cauza zapezii, in mai multe judete din tara

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate din cauza zapezii, sambata seara, in judetele Dolj, Gorj, Valcea, Hunedoara, Alba, Sibiu si Covasna, anunta Centrul Infotrafic al Politiei.

Temperaturile scazute fac victime in Europa: 13 persoane au murit in Cehia si Polonia din cauza frigului

Frigul face victime in Europa. Zece persoane au murit in Polonia din cauza temperaturilor care au scazut sub -15 grade Celsius. Si Cehia are parte de conditii meteo extreme, trei oameni murind din cauza frigului.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )