Libnet.ro
UNICEF

09:17

Tragedia din Tunisia in imagini. Atacatorul a ucis 38 de oameni cu zambetul pe buze (FOTO)

B1 B1,
Tragedia din Tunisia in imagini. Atacatorul a ucis 38 de oameni cu zambetul pe buze (FOTO)

Jurnalistii de la Daily Mail au publicat mai multe imagini care arata dimensiunea tragediei din statiunea tunisiana Sousse. Acesta este Abu Yahya Qayrawani, cel identificat ca fiind autorul masacrului. Sousse a. continuă pe B1

Tunisia: Zece dintre cele 38 de victime ale atentatului au fost identificate. Cei mai multi dintre ei sunt britanici

Zece dintre cele 38 de victime ale atentatului de vineri din Tunisia au fost identificate. Cei mai multi dintre ei sunt britanici. Zece din totalul celor 38 de cadavre au fost identificate: sunt 8 britanici, un belgian .

Victor Ponta: Condamn cu fermitate atentatul terorist din Tunisia

Premierul Victor Ponta a condamnat cu fermitate atentatul care a vizat doua hoteluri din Tunisia. Condamn cu fermitate atentatul terorist din Tunisia. Solidaritate cu Tunisia si condoleante familiilor.

David Cameron: Marea Britanie trebuie sa se pregateasca pentru vestea ca exista un numar mare de britanici printre victimele atentatului din Tunisia

Premierul britanic anunta ca Marea Britanie trebuie sa se pregateasca pentru vestea ca exista un mare numar de britanici printre victimele salbaticului atac din Tunisia. Au fost asasinati niste turisti.

Bilantul victimelor atentatului din Tunisia a ajuns la 39 de morti. MAE anunta ca din primele verificari nu exista romani printre ele

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu a anuntat ca din primele verificari nu exista romani printre victimele atacului din Tunisia. intre timp, bilantul tragediei este in crestere. Macelul a inceput pe plaja priva.

Sute de turisti pleaca din Tunisia dupa atentatul din statiunea Sousse

Sute de turisti au fost transportati cu autocarele spre aeroportul Enfidha pentru a pleca din Tunisia, informeaza AFP, citata de Agerpres. Potrivit unui jurnalist al agentiei, 13 zboruri erau afisate pe panoul de.

MAE: Nu exista informatii privind cetateni romani afectati de atentatele din Tunisia

Pana la aceasta ora nu sunt informatii conform carora cetateni romani ar fi fost afectati in urma atentatului din Tunisia, in care si-au pierdut viata cel putin 27 de persoane, inclusiv numerosi turisti.

Britanici, germani, belgieni, printre cei 28 de morti din Tunisia; teroristii aveau arme in umbrele

Turisti britanici, germani si belgieni figureaza printre cei 28 de oameni omorati in atacurile teroriste care au avut loc vineri pe litoralul tunisian, anunta autoritatile tunisiene, precizand ca agresorii aveau mitralierele ascunse in umbrele,.

Teroristii din Tunisia aveau MITRALIERE ascunse in UMBRELE

Teroristii care au impuscat 28 de oameni pe litoralul Tunisiei au venit cu arme automate ascunse in umbrele, au anuntat anchetatorii.

Fii la putere! La un an si jumatate de la tragedia din Apuseni, jurnalistii Antena 3 stau de vorba cu motii salvatori

Fii la putere! Antena 3 este la tine in oras! Timp de doua saptamani, jurnalistii nostri strabat tara cu caravana Antena 3. La 10 ani de la infiintarea postului nostru, cei mai cunoscuti oameni.

Grecul Passaris care a ucis doi oameni pe teritoriul tarii a fost condamnat la inchisoare pe viata de Tribunalul Galati

Asasinul grec Kostas Passaris care este autorul a cel putin trei jafuri pe teritoriul Romaniei in cursul carora a asasinat cu sange rece doi oameni a fost condamnat la inchisoare pe viata. Tribunalul Galati a.

ştiri de la B1

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )