Libnet.ro
UNICEF

08:00

Traian Basescu, 10 ani plini de coruptie

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, 10 ani plini de coruptie

Traian Basescu se apropie de finalul mandatului si, conform raportului UE, Romania este pe primul loc la capitolul coruptie. Ce a lasat Traian Basescu in urma sa, inclusiv dupa o campanie denumita. continuă pe Antena3

Udrea crede ca este putin posibil ca Traian Basescu sa fie in viitor prim-ministru

Este putin probabil ca Traian Basescu sa fie premier in viitor, a declarat, vineri, prezidentialul PMP Elena Udrea, potrivit Agerpres. Orice e posibil. Dar putin probabil, pentru ca domnul Traian Basescu,.

VIDEO UPDATE Victor Ponta, scrisoare deschisa catre ambasadorii acreditati la Bucuresti in care acuza un atac fara precedent al lui Traian Basescu la independenta Justitiei

Premierul Victor Ponta a trimis vineri o scrisoare reprezentantilor diplomatici ai SUA, Comisiei Europene precum si tuturor statelor membre ale Uniunii Europene in care il acuza pe presedintele Traian Basescu de un atac grav la adresa independentei justitie si cere diplomatilor straini sa transmita un mesaj public de sustinere a independentei CSM si a justitiei in general. UPDATE Intrebat, cu ocazia vizitei in Republica Moldova, despre scrisoarea deschisa adresata ambasadorilor acreditati la Bucuresti, Victor Ponta a afirmat ca rolul partenerilor nostri internationali este tocmai acela de a sprijini o justitie independenta si eficienta, iar presedintele Traian Basescu trebuie tras de maneca pentru ceea ce premierul a descris drept un atac grav la adresa judecatorilor. Citeste scrisoarea in documentul atasat.

Mostenirea grea lasata de Traian Basescu. La cat se ridica datoriile pe care Romania trebuie sa le returneze in 2015

Traian Basescu va lasa o mostenire grea noului presedinte. in 2015, Romania are de returnat varful datoriei catre Fondul Monetar International, Banca Mondiala si Comisia Europeana, dupa ce Guvernul Boc a.

Curtea Constitutionala discuta pe 4 noiembrie sesizarea lui Traian Basescu privind abrogarea articolului care pedepsea presiunile asupra Justitiei

Curtea Constitutionala CC) va discuta, pe 4 noiembrie, sesizarea presedintelui Traian Basescu in cazul legii de abrogare a articolului 276 din Codul Penal privind presiunile asupra justitiei.

Sesizarea lui Traian Basescu privind codul penal va fi disputata pe 4 noiembrie de judecatorii de la CCR

Sesizarea lui Traian Basescu privind codul penal va fi disputata pe 4 noiembrie de judecatorii de la CCR .

Sesizarea lui Traian Basescu privind codul penal va fi discutata pe 4 noiembrie de judecatorii CCR

Curtea Constitutionala CC) discuta in 4 noiembrie sesizarea presedintelui Traian Basescu in cazul legii de abrogare a articolului 276 din Codul Penal privind presiunile asupra justitiei.

Vezi integral conferinta de presa a presedintelui Traian Basescu, in care vorbeste despre situatia Lukoil (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a sustinut, joi, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa, unde e tratat mai multe subiecte, printre care si situatia de la Lukoil. Basescu a afirmat ca abordarea Lukoil i se.

Un deceniu al rusinii. Scrisoarea deschisa trimisa de Dan Voiculescu lui Traian Basescu si protejatelor acestuia, Elena Udrea si Monica Macovei

Dan Voiculescu ii acuza pe Traian Basescu si pe protejatele acestuia, Elena Udrea si Monica Macovei, ca au nenorocit Romania. intr-o scrisoare trimisa celor trei, presedintele fondator al Partidului Conservator.

Mircea Badea: Nu sunt doctor, dar bunul simt imi spune ca Traian Basescu are nevoie de niste perfuzii in cap

Mircea Badea a comentat, in cadrul interventiei in emisiunea 100 de Minute, discursul sustinut joi de presedintele Traian Basescu. Eu nu am o opinie avizata, adica nu sunt un doctor cu certificat care sa.

Traian Basescu: Lukoil sa se duca la Moscova, daca vrea regulile de acolo

Presedintele Traian Basescu a sustinut, joi, ca atitudinea partii romane fata de Lukoil trebuie sa fie pe intelesul rusilor. Seful statului a avertizat ca aceasta companie trebuie sa se hotarasca:.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )