Libnet.ro
UNICEF

08:30

Traian Basescu: Acuzatia de spalare de bani, o inselatorie. Mi-a influentat o decizie politica importanta

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Acuzatia de spalare de bani, o inselatorie. Mi-a influentat o decizie politica importanta

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica seara, la Romania Tv, ca acuzatia de spalare de bani este o inselatorie, care i-a influentat decizia de a candida la Primaria Capitalei si considera ca exista un curent in institutiile de forta care si-a asumat misiunea mesianica sa curete clasa politica, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Traian Basescu ii cere lui Emil Boc sa nu mai candideze la Primaria Clujului

Fostul presedinte al Romaniei, liderul partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, i-a cerut primarului Clujului, Emil Boc, sa se retraga din cursa electorala. El i-a facut aceasta propunere cu ocazia lansarii candidatilor Miscarii Populare la alegerile locale din judetul Cluj. Propunerea vine in contextul in care Traian Basescu a anuntat ca nu va candida la Primaria Bucurestiului, in conditiile in care este suspect intr-un dosar de spalare de bani.

Traian Basescu, prima persoana pentru care justitia face un tratament prefential

Fostul presedinte Traian Basescu este prima persoana care primeste tratament prefential din partea justitiei. Fostul sef al statului, urmarit penal pentru spalare de bani in dosarul terenului de.

De ce a renuntat Traian Basescu la candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri ca a renuntat la candidatura la Primaria Capitalei din cauza dosarului in care este suspectat de spalare de bani. Daca nu.

Exces de putere: Urmarirea penala i-a incurcat planurile politice fostului presedinte. Cine sunt denuntatorii lui Traian Basescu

Traian Basescu a fost denuntat in dosarul spalarii de bani de catre vestitul asfaltator Costel Casuneanu, cumnata acestuia, Gabriela Blaj, dar si de mandatarul Gabrielei Blaj, Gheorghe Maxim. Traian.

Traian Basescu, tratament de lux din partea procurorilor. Are voie sa studieze dosarul inainte sa fie audiat ca suspect

Traian Basescu are tratament preferential in fata procurorilor. Acestia nu doar ca i-au trimis acasa instiintarea ca este urmarit penal, dar ii dau voie sa studieze dosarul inainte sa.

Presedintele PMP, Traian Basescu, despre decizia in privinta lui Dragnea: Este mai grav sa furi voturi decat sa dai pui

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a declarat vineri in urma decizei in dosarul lui Liviu Dragnea ca este mult mai grav sa furi voturi decat sa dai pui. in plus, liderul P.

PMP va anunta candidatul la Primaria Capitalei. Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 18.00

Conducerea PMP s-a reunit intr-o sedinta pentru a decide candidatul PMP la Primaria Capitalei, urmand ca liderul partidului Traian Basescu sa anunte daca va candida sau nu la Primaria Capitalei sau va impune pe altcineva.

REVISTA PRESEI. Ce jocuri de culise face Traian Basescu dupa ce a aflat ca este urmarit penal

Ziarele de vineri scriu despre decesul vedetei R/B Prince, despre jocurile de culise ale fostului presedinte Traian Basescu, dar si despre scandalul de la Opera Nationala, care capata aspecte de telenovela.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )