Libnet.ro
UNICEF

01:06

Traian Basescu: Avem o problema in interiorul societatii, care este toleranta la coruptie

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Avem o problema in interiorul societatii, care este toleranta la coruptie

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Cluj-Napoca, la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara, ca Romania are o problema in interiorul societatii, care este toleranta la coruptie, la. continuă pe Antena3

Basescu: Avem o problema in interiorul societatii care e toleranta la coruptie

Presedintele Traian Basescu a declarat, la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara, ca Romania are o problema in interiorul societatii, care este toleranta la coruptie, la nerespectarea regulilor.

Traian Basescu, la Cluj, despre societatea romaneasca : Este toleranta la coruptie, la ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Cluj-Napoca, la dezbaterea organizata de Fundatia Miscarea Populara, ca Romania are o problema in interiorul societatii, care este toleranta la coruptie, la nerespectarea regulilor, consemneaza Mediafax. Basescu a ajuns la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, unde se desfasoara dezbaterea, la ora 12. 00, fiind aplaudat de mai multe persoane care se aflau in zona. Citeste si: Basescu: Membrii Miscarii Populare sa nu atace .

Traian Basescu, la Cluj, despre societatea romaneasca : este toleranta la coruptie, la ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Cluj-Napoca, la dezbaterea organizata de Fundatia Miscarea Populara, ca Romania are o problema in interiorul societatii, care este toleranta la coruptie, la nerespectarea regulilor, consemneaza Mediafax. Basescu a ajuns la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, unde se desfasoara dezbaterea, la ora 12. 00, fiind aplaudat de mai multe persoane care se aflau in zona. Seful statului a intrat insotit de primarul Emil Boc, in sala .

VIDEO Traian Basescu: Romania a facut pasi inapoi din vara anului 2012 / Institutia Parlamentului nu functioneaza la standarde europene/ Avem o problema in interiorul societatii, care este extrem de toleranta la coruptie

Presedintele Traian Basescu a participat, duminica, la o dezbatere publica organizata de Fundatia Miscarea Populara la Cluj-Napoca, ocazie cu care a aratat ca Romania a facut pasi inapoi din vara anului 2012, cand era stabilit ca in toamna Romania sa intre in Schengen cu frontierele aeriene si maritime, urmanda ca ulterior sa intre si cu frontierele terestre. Potrivit presedintelui, evenimentele din vara lui 2012, martea neagra din decembrie 2013, atacurile la justitie si la procurori, au fost de natura sa ne descalifice punand sub semnul intrebarii indeplinirea criteriilor politice de la Copenhaga ceea ce, in schimb, face ca unele tari sa aiba dubii serioase in ceea ce priveste intrarea noastra in Schengen.

Basescu: Avem o problema in interiorul societatii care este toleranta cu politicienii corupti

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Cluj-Napoca, la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara, ca Romania are o problema in interiorul societatii, care este toleranta la coruptie, la nerespectarea regulilor.

Traian Basescu: UE are intotdeauna o moneda cu doua fete, pe una scrie Justitie, iar pe revers scrie 'nu intrati in Schengen pana nu rezolvati problema justitiei'. Aici e problema in Uniunea asta

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Ankara, ca Romania nu a reusit inca sa stinga observatiile Uniunii Europene la capitolul Justitie pentru ca UE are o moneda cu doua fete, pe una scriind Justitie, iar pe cealalta nu intrati in Schengen pana nu rezolvati problema justitiei. Seful statului a sfatuit autoritatile de la Ankara sa deschida cat mai multe capitole de negociere in vederea aderarii la Uniunea Europeana, primul fiind cel al Justitiei, deosebit de sensibil in viziunea UE pentru ca nu e suficient sa ai legile si institutiile cerute de UE, ele trebuie sa si functioneze convingator si sa creeze sentimentul ca antireforma e imposibila, deci progresul e ireversibil. Romania aici a avut probleme, cu fluctuatiile. Nu am reusit sa convingem ca procesul e ireversibil.

Basescu: Avem nevoie acuta de investitii

Tara noastra are nevoie acuta de investitii ca sa reduca decalajul fata de membrii mai vechi ai Uniunii Europene UE), a declarat presedintele Traian Basescu in fata oamenilor de afaceri turci.

Punctul de intalnire: Batranul ridicat de paza lui Traian Basescu este un DETINUT POLITIC

Un incident a intrerupt discursul presedintelui Traian Basescu de la Cluj, pentru membrii partidului Miscarea Populara. Evenimentul s-a petrecut in jurul orei 12:30, in timp ce presedintele Basescu.

Dupa intalnirea cu Traian Basescu, liderii PMP s-au fotografiat. Udrea: A fost o seara intre prieteni care au lucrat impreuna, care vor mai lucra impreuna

Mai multi consilieri locali si judeteni ai PDL, primari democrat-liberali, fostul ministru Teodor Paleologu au venit, sambata seara, la un hotel din Cluj-Napoca unde este cazat presedintele Traian Basescu, pentru a lua cina cu acesta.

Traian Basescu despre Klaus Iohannis:De data asta vine in guvern fara sa fie facut ...

Klaus Iohannis este un castig pentru guvern, dar trebuie sa aiba grija cum aranjeaza cu incompatibilitatea, a declarat, sambata seara, presedintele Traian Basescu. De data asta vine in guvern fara sa fie facut aranjament la Grivco, a adaugat Basescu. Presedintele a facut aceste declaratii la intrarea intr-un hotel din Cluj-Napoca, fiind insotit de primarul municipiului, fostul premier Emil Boc. Basescu este asteptat sa participe, duminica, la o intrunire a fundatiei Miscarea Populara.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )