Libnet.ro
UNICEF

14:45

Traian Basescu avertizeaza: PMP are mai multi parlamentari decat ALDE (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu avertizeaza: PMP are mai multi parlamentari decat ALDE (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarta vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1 ca, pentru modul in care procedeaza social-democratii, PSD ar trebui. continuă pe B1

Traian Basescu, liderul PMP: Nu vom sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu. PSD a facut o mare porcarie; sa si-o rezolve singuri

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat vineri, pentru News. ro, ca parlamentarii Partidului Miscarea Populara nu vor sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, iar social-democratii trebuie sa-si rezolve singuri aceasta porcarie.

Traian Basescu: PMP nu va face nicio alianta de sustinere parlamentara

Traian Basescu, presedintele PMP, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca Partidul Miscarea Populara nu va face nicio alianta parlamentara si nici de guvernare cu PSD, dupa ce a aparut informatia potrivit.

Traian Basescu: Grindeanu este obligat de Constitutie sa isi faca Guvern

Traian Basescu, liderul PMP, a afirmat ca premierul Sorin Grindeanu este obligat de Constitutie sa isi faca un nou Guvern. Grindeanu, plecand de la premisa ca nu s-a speriat de Val.

Traian Basescu: Criza actuala a fost generata de lupta pentru putere intre gastile din PSD. PMP nu va sustine o motiune a social-democratilor

Traian Basescu a reiterat, pe pagina sa de Facebook, ca PSD nu va avea sprijinul PMP privind motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu. Senatorul a subliniat ca informatiile vehiculate in media, potrivit carora cele doua partide ar negocia in acest sens, sunt false.

Traian Basescu: PMP nu sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu. PSD a facut o mare porcarie

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat vineri, pentru News. ro, ca nu s-a intalnit cu liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea, respectiv Calin Popescu Tariceanu, in conditiile.

Traian Basescu: PMP nu va face nicio alianta de guvernare cu PSD

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat joi, pe contul lui de Facebook, ca partidul pe care il conduce nu va face nicio alianta de sustinere parlamentara si nici alianta de guvernare cu PSD-ul.

Traian Basescu: PMP nu va face nicio alianta de sustinere parlamentara si nici alianta de guvernare cu PSD-ul

Traian Basescu raspunde, pe Facebook, zvonurilor potrivit carora Liviu Dragnea i-ar fi oferit functia de viceprim-ministru, in noul Cabinet, lui Eugen Tomac, presedintele executiv al PMP, in schimbul sprijinului politic al partidului in Parlament, .

Traian Basescu, mesaj transant pentru PSD privind motiunea de cenzura: Au facut o mare porcarie. Sa si-o rezolve singuri

Parlamentarii Partidului Miscarea Populara nu vor sustine motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu, a anuntat vineri presedintele PMP, Traian Basescu, informeaza HotNews. ro. Fostul sef.

Traian Basescu, dupa demisia ministrilor din Cabinetul Grindeanu: Premierul este obligat de Constitutie sa isi faca Guvern

Fostul presedinte al Romaniei, senatorul PMP Traian Basescu, sustine ca premierul Sorin Grindeanu ar trebui ca, pana vineri dimineata, sa inainteze presedintelui Klaus Iohannis lista ministilor demisionari si a celor propusi pentru un nou Executiv.

in PSD predomina slugile care fug dupa stapan. Traian Basescu, atacuri puternice la Liviu Dragnea: Nu are minte pentru politica la nivel mare (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a intervenit telefonic in emisiunea Irinei Patraru de pe B1TV pentru a comenta scandalul intern din PSD care a dus la retragerea sprijinului politic acordat guvernului si la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )