Libnet.ro
UNICEF

08:00

Traian Basescu, bunic pentru a treia oara: Elena Basescu a nascut un baietel

B1 B1,
Traian Basescu, bunic pentru a treia oara: Elena Basescu a nascut un baietel

Fostul presedinte TraianBasescu a devenit bunic pentru a treia oara, sambata seara, dupa ce fiica sa, Elena Basescu, a nascut un baietel. Anuntul a fost facut chiar de fostul presedinte pe pagina sa d. continuă pe B1

Traian Basescu, bunic pentru a treia oara. Fostul presedinte al Romaniei a publicat o fotografie cu cel mai mic nepot al sau pe contul de Facebook

Fostul presedinte Traian Basescu a devenit bunic pentru a treia oara, dupa ce fiica sa Elena a nascut sambata seara un baietel. Anuntul a facut chiar de fostul sef al statului pe contul sau de Facebook.

Traian Basescu, bunic pentru a treia oara. Fostul presedinte al Romaniei a publicat o fotografie cu nou-nascutul pe Facebook

Fostul presedinte Traian Basescu a devenit bunic pentru a treia oara, dupa ce fiica sa Elena a nascut sambata seara un baietel. Anuntul a facut chiar de fostul sef al statului pe contul sau de Facebook.

Elena Udrea a discutat cu Traian Basescu dupa ce a fost chemata la DNA

Elena Udrea a vorbit cu Traian Basescu dupa ce a fost chemata la DNA. Discutia a avut loc in urma cu doua zile. Sefa de la PMP lasa sa se inteleaga ca in continuare dictuta des cu Traian Basescu. Iata.

Ludovic Orban, la Dincolo de Stiri: Udrea a crapat usa in sufrageria intunecata a lui Traian Basescu

Ludovic Orban a vorbit in emisiunea Dincolo de Stiri de la Antena 3 despre denuntul facut ieri de Elena Udrea. Udrea a crapat usa in sufrageria intunecata a lui Traian Basescu si a regimului de putere cr.

Bercea Mondial, acuzatii grave la adresa lui Traian Basescu. Presedintele a primit bani pentru influentarea unor magistrati

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a declarat, vineri, la Tribunalul Constanta, ca jumatate din banii pe care familia sa i-a dat lui Mircea Basescu pentru a-l scoate din inchisoare au ajuns la Traian Basescu pentru ca acesta sa intervina la diversi magistrati, informeaza Mediafax.

Traian Basescu si-a publicat noua adresa de mail pe Facebook

Traian Basescu si-a publicat astazi pe pagina de Facebook Traian Basescu -comunitate noua adresa de e-mail, respectiv traianbasescu@sofrad. ro. Fostul presedinte spune ca aceasta adresa devine valabila incepand cu 1 februarie.

Traian Basescu si-a anuntat noua adresa de mail: Pentru cei care vor sa injure se mentine vechea adresa

Traian Basescu si-a anuntat joi prietenii paginii sale de Facebook noua sa adresa de mail, traianbasescu [at] sofrad. ro. Domeniul este inregistrat de Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

Traian Basescu isi schimba adresa de e-mail: Cea veche le ramane celor care vor sa injure

Fostul presedinte Traian Basescu a postat, joi dimineata, pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care anunta ca si-a schimbat adresa de e-mail. Pentru prietenii paginii!incepand cu data de 01. 2014 ora.

Ion Cristoiu, despre audierea Elenei Udrea la DNA: Tinta anchetei este Traian Basescu, singurul adversar al lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu afirma, in contextul audierii Elenei Udrea la DNA, ca adevarata tinta a anchetei este fostul presedinte Traian Basescu. A fost actiune spectaculoasa, nu cunosc probele, nu ma pronunt.

FOTO. Traian Basescu si-a facut publica adresa de e-mail

Fostul presedinte Traian Basescu a facut public, pe contul sau de Facebook, adresa de e-mail pe care prietenii paginii sale ii pot scrie.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )