Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu a votat la Ambasada Moldovei: Orice om care gandeste la binele Republicii Moldova va opta pentru Maia Sandu

Adevărul Adevărul,
Basescu a votat la Ambasada Moldovei: Orice om care gandeste la binele Republicii Moldova va opta pentru Maia Sandu

Fostul presedinte Traian Basescu a votat, duminica dimineata, la alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Basescu, de curand cetatean moldovean, a votat pentru candidatul care in campania electorala a sustinut ca va mentine drumul european al Republicii Moldova si apropierea de Romania, anume Maia Sandu. continuă pe Adevărul

FOTO. Traian Basescu a votat la Ambasada Moldovei: Cine se gandeste la binele Republicii Moldova va opta pentru Maia Sandu. Dodon propune intrarea in Uniunea Vamala, ceea ce inseamna saracie

Fostul presedinte Traian Basescu a votat, duminica dimineata, la alegerile prezidentiale din Republica Moldova. El a declarat ca a votat pentru Maia Sandu, candidatul care in toata campania a sustinut ca va mentine drumul european al Republicii Moldova, transmite News. ro.

Alegeri Republica Moldova, turul doi: Renato Usatii, de la Ambasada Moldovei la Moscova: Am votat impotriva regimului banditesc al lui Plahotniuc!

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, a votat duminica, 13 noiembrie, de pe teritoriul Ambasadei Republicii Moldova la Moscova. Politicianul a vrut sa demonstreze ca autoritatile de la Chisinau mint atunci cand spun ca el este dat in cautare internationala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )