Libnet.ro
UNICEF

09:45

Traian Basescu, despre decizia PSD de a-l propune pe Sorin Grindeanu ca premier: Daca prima nominalizare a fost o prostie crasa in capul lui Dragnea, a doua este o eroare politica

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, despre decizia PSD de a-l propune pe Sorin Grindeanu ca premier: Daca prima nominalizare a fost o prostie crasa in capul lui Dragnea, a doua este o eroare politica

Presedintele PMP si fostul sef al statului, Traian Basescu, sustine ca propunerea PSD - ALDE pentru functia de premier, Sorin Grindeanu, lasa suspiciuni serioase, avand in vedere ca a urmat cursurile Academiei de Informatii. continuă pe România Liberă

Basescu, despre Grindeanu: Baiatul asta a facut cursuri la Academia Nationala de Informatii; de acolo nu iesi cum ai intrat

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, miercuri, la Romania TV, ca propunerea lui Sorin Grindeanu de catre PSD si ALDE pentru postul de premier, reprezinta o eroare politica intrucat Grindeanu este o solutie pe care serviciile secrete o vor, iar presedintele Iohannis ar trebui sa se hotarasca daca vrea desereizarea politicului sau nu.

Nu l-as numi: Traian Basescu ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu il numeasca pe Sorin Grindeanu acuzand legaturile ale acestuia cu serviciile de securitate (VIDEO)

Traian Basescu a comentat in direct pentru B1TV anuntul nominalizarii lui Sorin Grindeanu ca premier din partea coalitiei PSD-ALDE. Fostul presedinte i-a cerut lui Klaus Iohannis sa nu accepte aceasta.

Traian Basescu: Dragnea, tu pricepi? Nu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh este marea problema, ci sotul domniei sale

Liderul PMP, Traian Basescu, ii transmite un nou mesaj pe Facebook presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in care afirma ca: Dragnea, tu pricepi? Nu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh este marea problema, ci sotul domniei sale. In locul Presedintelui Iohannis, te-as chema oficial si urgent la Cotroceni si ti-as solicita ferm o alta nominalizare care sa indeparteze orice risc si suspiciune.

BASESCU TAXEAZA IPOCRIZIA PSD-istilor: Daca eu procedam precum Dragnea, probabil ca eticheta de TRADATOR de neam si tara ar fi fost una dintre cele mai blande

Liderul PMP Traian Basescu i-a pus la zid pe social-democrati, dar si pe sustinatorii lor, pentru ipocrizia de care dau dovada in ultimele zile, de cand Liviu Dragnea a propus-o pe Sevil Shhaideh.

Traian Basescu: L-am condamnat pe Visinescu, care a ucis oameni in puscarie, cred ca trebuie sa vina si vremea sa ii condamnam pe ticalosii de astazi (VIDEO)

Traian Basescu a comentat in direct in emisiunea Dosar de Politician de pe B1TV despre situatia critica in care se afla Dan Adamescu, care sufera de septicimie dar rudele nu sunt.

Sunt lucruri pe care un presedinte nu poate sa le spuna. Traian Basescu: Mi-ar fi fost suficient sa nu o desemnez pe doamna Shhaideh citind Facebook-ul sotului (VIDEO)

Traian Basescu a comentat in direct pentru B1TV refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o desemna in functia de premier al Romaniei pe Sevil Shhaideh. Eu am mai spus cand am.

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa refuzul presedintelui de a o desemna pe Sevil Shhaideh in functia de premier: Dragnea si Iohannis au obligatia sa gaseasca imediat o solutie. Refuzul sefului statului nu trebuie sa declanseze o batalie a orgoliilor

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris, pe contul sau de Facebook, ca refuzul lui Iohannis de a o desemna pe Sevil Shhaideh in functia de premier nu trebuie sa declanseze o batalie a orgoliilor.

Igor Dodon anunta ca il va lasa pe Traian Basescu fara cetatenia moldoveneasca, pana la finalul acestui an

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat ca, pana la finele anului, va anula decretul de acordare a cetateniei moldovene lui Traian Basescu, deoarece actul a fost emis ilegal, informeaza curen.

Igor Dodon a anuntat ca ii va retrage cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu pana la finalul acestui an

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat, la postul ProTV Chisinau, ca ii va retrage cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu pana la sfarsitul anului.

Dodon spune ca-i va retrage cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu pana la sfarsitul anului

Noul presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat luni seara, la ProTV Chisinau, ca-i va retrage cetatenia moldoveneasca fostului lider de la Cotroceni Traian Basescu pana la sfarsitul anului, relateaza Radio Chisinau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2243 seconds )