Libnet.ro
UNICEF

06:15

Traian Basescu: ii dau dreptate ministrului Justitiei care spune ca gratierea nu rezolva problema. Eu as da o gratiere foarte larga, acompaniata de o lege a executarii pedepselor(VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: ii dau dreptate ministrului Justitiei care spune ca gratierea nu rezolva problema. Eu as da o gratiere foarte larga, acompaniata de o lege a executarii pedepselor(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, despre modificarea codurilor penale si legea gratierii. Fostul sef al statului este de parere ca. continuă pe B1

Legea gratierii a fost amanata din nou, la cererea ministrului Justitiei, care doreste adoptarea unui pachet de masuri/ Amandamentul lui Serban Nicolae privind gratierea faptelor de coruptie ramane pe masa

Comisia juridica din Senat a amanat din nou dezbaterea proiectului de lege a gratierii, pana pe 11 aprilie, dupa ce ministrului Justitiei Tudorel Toader, prezent la sedinta, a cerut ca proiectul sa fie amanat pana cand guvernul va putea veni din urma cu alte masuri complementare, intrucat gratierea nu poate fi o solutie singulara, Printre amendamente se numara in continuare si cel prin care se gratiaza faptele de coruptie si abuzul in serviciu al lui Serban Nicolae, desi acesta a declarat ca este dispus sa il retraga, dar doar dupa ce este dezbatut. Ministrul si-a exprimat si nedumerirea legata de prezenta directorului Adminsitratiei Nationale a Penitenciarelor la dezbaterile din comisie, afirmand ca aceasta institutie nu poate depune amendamente. Senatoarea PNL Alina Gorghiu a sugerat ca ministerul ar putea retrage proiectul, pentru a avea timp suficient sa realizeze pachetul de masuri. Senatul este prima camera sesizata pentru acest proiect, iar termenl de adoptare tacita este 25 aprilie. Vezi aici tabelul cu amendamente care se discuta martiVezi in text principalele declaratii.

Traian Basescu: Dragii mei, va dau o veste proasta. Veti avea incasari de fonduri europene zero anul acesta

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a declarat ca ceea ce s-a intamplat cu bugetul de stat in 2016 s-a intamplat cu bugetele tuturor Guvernelor din ultimii 15 ani, informeaza Agerpres.

Traian Basescu o acuza pe Laura Codruta Kovesi: Ne serveste minciuni la fiecare evaluare pe care o arata DNA-ul. E un politician de viitor, cu conditia sa nu se constate incalcari ale legii in activitatea dansei

Liderul PMP, senatorul Traian Basescu, a declarat vineri seara ca Laura Codruta Kovesi ne serveste minciuni in cadrul evaluarilor publicate de DNA si a declarat, in acest context, ca ea ar putea activa si ca om politic, daca nu se vor constata ilegalitati in munca ei ca procuror-sef al DNA.

Traian Basescu saluta decizia lui Iohannis de a-l numi ca prim-adjunct la SRI pe Razvan Ionescu: Un general tanar, fara legatura cu fosta Securitate

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca, prin numirea lui Razvan Ionescu in functia de prim-adjunct al directorului SRI, Klaus Iohannis i-a urmat exemplul, alegand un ofiter care n-a avut legatura cu fosta Securitate.

Traian Basescu: Laura Codruta Kovesi ar fi o varianta competitiva pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din 2019 (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, articolul publicat de jurnalistii de la Le Monde, in care au fost trecuti in revista nume importante.

Schimb de replici in plenul Parlamentului. Traian Basescu: Ar fi mai utila o ancheta pentru ferma de porci. Liviu Dragnea: Eu nu intru in aceasta mocirla

Seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, au avut un schimb de replici in cadrul plenului reunit in care s-a dezbatut raportul Comisiilor de buget-finante privind verificarea rectificarilor bugetare pozitive realizate de Guvernul Ciolos.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, ar putea ataca la Curtea de Apel decizia privind suspendarea decretului privind retragerea cetateniei moldovenesti a lui Traian Basescu

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, ar putea ataca la Curtea de Apel decizia instantei de judecata care a suspendat, luni, decretul privind retragerea cetateniei moldovenesti a fostului sef de stat Traian Basescu.

Traian Basescu, despre ferma de porci a fiului liderului PSD: Dragnea nu si-a dat seama ca aceasta tranzactie de fapt a devoalat ca Teldrum este al lui (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, despre controversele aparute dupa ce jurnalistii de la Hotnews ai dezvaluit ca fiul liderului PSD, Valentin.

Traian Basescu, despre noul prim-adjunct al directorului SRI: Eu sper ca acest general tanar va avea mult mai mult caracter decat a avut Florian Coldea si nu va da in boala puterii (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, despre numirea in functia de prim adjunct a directorului Serviciului Roman de Informatii a generalului de brigada Razvan.

Traian Basescu, atac la afacerile fiului lui Dragnea: Decat o comisie de ancheta pentru bugetul dlui Ciolos, mai bine o comisie de ancheta pentru ferma de porci din Teleorman

Prezent miercuri in plenul reunit al Parlamentului, Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea cerand ca afacerile controversate ale fiului sau cu o ferma de porci din Teleorman sa fi.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )