Libnet.ro
UNICEF

21:46

Traian Basescu, despre Legea Insolventei: Obiectivul a fost ca USL sa conduca legal toata televiziunea romana (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre Legea Insolventei: Obiectivul a fost ca USL sa conduca legal toata televiziunea romana (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a explicat, luni seara, la emisiunea Buna seara Romania de pe B1 TV, ca obiectivul USL privind Legea Insolventei a fost acela de a conduce in mod legal televiziunea roman. continuă pe B1

Traian Basescu, despre Legea Insolventei: Obiectivul a fost ca USL sa conduca legal toata televiziunea romana

Presedintele Traian Basescu a explicat, luni seara, la emisiunea Buna seara Romania de pe B1 TV, ca obiectivul USL privind Legea Insolventei a fost acela de a conduce in mod legal televiziunea romana,.

Traian Basescu: Nu cred ca se rupe USL. PSD fara PNL nu castiga prezidentialele, Ponta nu are nicio sansa

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, in emisiunea Buna seara Romania de pe B1 TV, ca nu crede ca USL se va rupe si ca PSD nu poate castiga prezidentialele fara PNL. Eu cred ca nu.

Traian Basescu: Nu cred ca se rupe USL. PSD fara PNL nu castiga Presedintia; liberalii ar avea sanse mai mari separati

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, in emisiunea Buna seara Romania de pe B1 TV, ca nu crede ca USL se va rupe si ca PSD nu poate castiga prezidentialele fara PNL. Pe de alta parte,.

Traian Basescu: Nu cred ca se rupe USL. PSD fara PNL nu castiga Presedintia; liberalii ar avea sanse mai mari separati (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, in emisiunea Buna seara, Romania! de pe B1 TV, ca nu crede ca USL se va rupe si ca PSD nu poate castiga prezidentialele fara PNL. Pe de alta.

Basescu, despre disputa cu SRS: Planul a fost un presedinte suspendat pentru inalta tradare, iar Crin Antonescu la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a discutat luni, la B1 TV, pe marginea excluderii senatorului Sorin Rosca-Stanescu din PNL, despre desecretizarea Dunarea Operativ, despre masurile fiscale asumate de guvern, despre.

Basescu, despre exluderea lui SRS: Planul a fost un presedinte suspendat si Crin Antonescu la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu este invitat la B1 TV, incepand cu ora 20. Seful statului discuta despre excluderea liberalului Sorin Rosca-Sanescu din PNL.

Traian Basescu, despre descentralizare: O prostie majora. Nu suntem stat federal sa nu ne mai intereseze de sanatate si cultura

TraianBasescu a sustinut luni seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania!, de pe B1 TV ca descentralizarea este o prostie majora. Nu am vazut proiectul, dar daca vorbim de asta spun -.

Traian Basescu, despre intalnirea cu Emil Boc si Elena Udrea: Nu luati orice fotografie ca semnal politic

Presedintele TraianBasescu a explicat, luni seara, in emisiunea Buna seara, Romania! difuzata de B1 TV, ca intalnirea pe care a avut-o cu Emil Boc siElena Udrea in urma cu cateva.

Traian Basescu, despre intalnirea cu Emil Boc si Elena Udrea: Nu luati orice fotografie ca semnal politic (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a explicat, luni seara, in emisiunea Buna seara, Romania! difuzata de B1 TV, ca intalnirea pe care a avut-o cu Emil Boc siElena Udrea in urma cu cateva.

Traian Basescu, despre dosarul ICE Dunarea: Sigur se gasesc si semnaturi ale lui Voiculescu pe diverse facturi (VIDEO)

TraianBasescu a afirmat, luni seara, in cadrul emisiunii Buna seara Romania, difuzata de B1 TV, ca nu a putut desecretiza dosarul ICE Dunarea deoarece este format din peste 100 de dosare mari.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )