Libnet.ro
UNICEF

18:15

Traian Basescu, despre relatia dintre seful PSD si procurorul-sef al DNA: Sunt ca doi mafioti care se santajeaza unul pe altul. Kovesi a pus lanterna pe Dragnea

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, despre relatia dintre seful PSD si procurorul-sef al DNA: Sunt ca doi mafioti care se santajeaza unul pe altul. Kovesi a pus lanterna pe Dragnea

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, Senatorul Traian Basescu, a afirmat, joi seara, la o emisiune de pe postul B1 TV, ca seful PSD, Liviu Dragnea, si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, s-ar santaja reciproc. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Nota publicata de Rise Project e reala, problema este cat de reale sunt faptele. Dragnea este viclean, extrem de lipicios

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, senatorul Traian Basescu, sustine ca nota publicata de Rise Project cu referire la legaturile dintre seful PSD, Liviu Dragnea, si firma TelDrum este reala. in opinia sa, problema este cat de reale sunt faptele descrise in document.

S-a casatorit virgina si a divortat virgina. Mara Banica, detalii EXPLOZIVE despre relatia lui Pomohaci cu sotia sa (FOTO)

Mara Banica a dezvaluit tot ce stia despre relatia dintre Pomohaci si sotia sa, cu care a fost casatorit timp de doi ani. Aceasta a spus ca cei doi nu ar fi avut niciodata relatii intime. Eu din ce.

S-a casatorit si a divortat VIRGINA! Detalii EXPLOZIVE despre relatia lui POMOHACI cu sotia sa (FOTO)

Mara Banica a dezvaluit tot ce stia despre relatia dintre Pomohaci si sotia sa, cu care a fost casatorit timp de doi ani. Aceasta a spus ca cei doi nu ar fi avut niciodata relatii intime. Eu din ce.

E lipicios, unsuros chiar, cand are interese. Traian Basescu, dezvaluiri despre Liviu Dragnea: I-am dat destui bani cand eram ministrul al Transporturilor (VIDEO)

Traian Basescu a facut in emisiunea Dosar de Politician mai multe dezvaluiri despre Liviu Dragnea pe care il cunoaste inca de cand actual presedinte PSD era doar un prefect de Teleorman din.

Catalin Ivan, europarlamentar PSD: Dragnea facea parte din sistemul lui Traian Basescu

Dupa ce Elena Udrea a declarat ca Liviu Dragnea este un politician santajabil, europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca acest lucru este o confirmare ca liderul PSD facea parte din sistemul lui Traian Basescu.

Traian Basescu: Garantez ca nota Rise Project despre Dragnea este reala (VIDEO)

Invitat in editia de joi a emisiunii Dosar de Politician, Traian Basescu a vorbit despre dezvaluirile Rise Project despre legatura Liviu Dragnea- Tel Drum. Fostul presedinte a afirmat ca el poate garanta ca.

Radu Banciu, provocare pentru Traian Basescu (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu criticile pe care Traian Basescu i le-a adus inainte in emisiunea Dosar de Politician, provocandu-l pe fostul presedinte la.

Traian Basescu: intarirea institutiilor statului este greseala mandatului meu

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, senatorul Traian Basescu, a afirmat, joi seara, intr-o emisiune de pe postul B1 TV, ca regretul sau privind cei 10 ani de mandat este ca a intarit statul de drept.

Traian Basescu o critica pe Kovesi, dupa ce DNA a anuntat sesizarea Inspectiei Judiciare, in cazul procurorului revocat Mihaela Iorga Moraru: Asta e atitutidine de sef de institutie gainar

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, senatorul Traian Basescu, a criticat-o pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, intr-o interventie telefonica la Romania TV, dupa ce institutia a anuntat ca a sesizat Inspectia Judiciara in cazul procurorului revocat Mihaela Iorga Moraru.

Actrita Jada Pinkett Smith, sotia lui Will Smith, a facut dezvaluiri despre relatia tumultoasa cu rapperul Tupac: Cand l-am cunoscut faceam trafic de droguri

Actrita americana Jada Pinkett Smith, in varsta de 45 de ani, a vorbit despre relatia pe care a avut-o cu rapperul Tupac si a dezvaluit ca in momentul in care l-a cunoscut ea facea trafic de droguri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )