Libnet.ro
UNICEF

12:30

Traian Basescu: Nu imi e teama ca o sa fiu arestat si nici de evolutia dosarelor

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Nu imi e teama ca o sa fiu arestat si nici de evolutia dosarelor

Traian Basescu a declarat, duminica seara, in cadrul unui interviu acordat postului B1 TV, ca nu ii este frica de o posibila arestare si a subliniat faptul ca Tiberiu Nitu a inceput sa fie vanator de fost presedinte. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Nu imi e teama ca o sa fiu arestat si nici de evolutia dosarelor

Traian Basescu a declarat, duminica seara, in cadrul unui interviu acordat postului B1 TV, ca nu ii este frica de o posibila arestare si a subliniat faptul ca Tiberiu Nitu a inceput sa fie vanator de fost presedinte.

Traian Basescu: Nu imi e teama ca o sa fiu arestat si nici de evolutia dosarelor. Stiu ca mereu am respectat legea. Nitu, vanator de fost presedinte (VIDEO)

Traian Basescu a declarat duminica seara, referitor la deschiderea dosarelor, care initial fusesera inchise, ca Tiberiu Nitu a inceput sa fie vanator de fost presedinte. E o vanatoare, a declarat.

Traian Basescu: Nu imi e frica ca o sa fiu arestat si nici de evolutia dosarelor. Stiu ca mereu am respectat legea. Nitu, vanator de fost presedinte

Traian Basescu a declarat duminica seara, referitor la deschiderea dosarelor, care initial fusesera inchise, ca Tiberiu Nitu a inceput sa fie vanator de fost presedinte. E o vanatoare, a declarat.

Traian Basescu la B1 Tv: Tiberiu Nitu e vanator de fost presedinte, Ponta a spus ca asteapta breaking news ca Basescu sa fie in puscarie. Nu imi este frica de evolutia dosarelor mele. Intotdeauna am respectat legea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica seara, la B1 Tv, intrebat daca se teme ca va fi condamnat sau arestat, ca Nu si nici macar nu imi este frica de evolutia dosarelor, fie ca e vorba de dosarul Mihaileanu, fie ca e vorba de dosarul cu pamanturile. Intotdeauna am respectat legea. Basescu l-a acuzat pe procurorul general Tiberiu Nitu ca incearca un fel de vanatoare si nu e omul care sa nu ii fie recunoscator celui care l-a propus si a amintit ca Victor Ponta a spus ca asteapta breaking news ca Basescu sa fie in puscarie alaturi de Udrea. Ponta s-a intors la Ana Pauker: adversarii ii distrugem cu institutiile statului. Fostul sef al statului a adaugat ca Mi se pare o exagerare, dupa ce aceste dosare au fost inchise, nu pe motiv de imunitate, ci pe motiv ca nu exista fapta, au fost cercetate si inchise.

Traian Basescu: Nu mi-e teama ca voi fi arestat

Traian Basescu a declarat duminica seara, referitor la deschiderea dosarelor in cazul sau, care initial au fost inchise, ca Tiberiu Nitu a inceput sa fie vanator de fost presedinte.

Traian Basescu: Comisiile parlamentare nu sunt capabile sa controleze SRI. Nu se face controlul real al Serviciilor de Informatii

Traian Basescu a declarat duminica seara, ca Serviciul Roman de Informatii nu poate fi controlat de Comsiile parlamentare. Comisiile parlamentare nu sunt capabile nici prin atributiuni, nici prin structura lor.

Traian Basescu: Eu i-am predat bibliorafturile lui Iohannis, la preluarea mandatului. Probabil Iohannis a inteles ca trebuie sa-i predau dosare penale

Presedintele Klaus Iohannis a precizat in cartea sa Primul pas ca la preluarea mandatului, predecesorul sau, Traian Basescu nu i-a predat niciun dosar si nici nu a luat nimic. Traian Basescu, in cadrul.

Traian Basescu demonteaza informatiile publicate de Adriana Saftoiu: Elena Udrea este si a fost de o loialitate si decenta exemplare fata de mine si familia mea

Fostul presedinte Traian Basescu demonteaza, printr-o postare pe Facebook, informatiile dezvaluite de Adriana Saftoiu in cartea sa Cronica de Cotroceni. Astfel, Traian Basescu precizeaza ca nu a cerut niciodat.

FOTO. Reactia lui Traian Basescu la cartea Adrianei Saftoiu. Care sunt procedurile SPP legate de biroul Presedintelui

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a avut, luni, o prima reactie la dezvaluirea Adrianei Saftoiu din cartea sa lansata la Bookfest, Cronici de Cotroceni. Fostul sef de stat a scris pe contul sau de Facebook ca nu a cerut niciodata dosarul medical al niciunui consilier prezidential cu care a lucrat, iar despre faptul ca Adriana Saftoiu l-ar fi sfatuit la numirea directoriilor SRI si SIE, Traian Basescu sustine ca presedintele nu poate numi pe nimeni in aceste functii fiind o atributie exclusiva a Parlamentului.

Cronica de Cotroceni. Adriana Saftoiu, din culisele colaborarii cu Traian Basescu: A fost ajutat sa se strice. Replica fostului presedinte

Fostul purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Adriana Saftoiu, a lansat recent, la Salonul International de Carte Bookfest, un volum in care povesteste experienta traita la Palatul Cotroceni, in perioada in care a colaborat cu fostul presedinte Traian Basescu. Saftoiu a vorbit, in carte, inclusiv, despre relatia dintre Traian Basescu si Elena Udrea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )