Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu si membrii CSAT, in sedinta pe tema privatizarii CFR Marfa: Victor Ponta si Varujan Vosganian au absentat

B1 B1,
Traian Basescu si membrii CSAT, in sedinta pe tema privatizarii CFR Marfa: Victor Ponta si Varujan Vosganian au absentat

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit vineri, la Palatul Cotroceni, iar subiectul a fost privatizarea CFR Marfa. Decizia de convocarea a CSAT a stat la baza unor noi atacuri intre cele doua Palate. Atat. continuă pe B1

Basescu convoaca CSAT pe tema privatizarii CFR Marfa

Administratia Prezidentiala informeaza ca maine, de la ora 11:00, va avea loc sedinta Consiliului Suprem de a Aparare a Tarii CSAT) cu privire la proiectul de privatizare CFR Marfa, potrivit unui comunicat de presa.

Traian Basescu si membrii CSAT, in sedinta pe tema privatizarii CFR Marfa: Lipsesc Victor Ponta si Varujan Vosganian

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit vineri, la Palatul Cotroceni, iar subiectul este privatizarea CFR Marfa. Decizia de convocarea a CSAT a stat la baza unor noi atacuri intre cele doua Palate. Atat.

A inceput sedinta CSAT. Presedintia: Ponta a facut presiuni. Guvernul: Nu am cerut convocarea de urgenta a CSAT. Basescu a fortat convocarea

Update 11. 01 - Sedinta CSAT pe tema privatizarii CFR Marfa, programata pentru ora 11, a inceput. Update 10. 50 - Membrii Guvernului au ajuns la PalatulCotroceni. Update 10. 40 - Presedintia spune ca urgenta.

CSAT, convocat de urgenta vineri la ora 11:00, pentru o sedinta pe tema privatizarii CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a decis, joi, convocarea de urgenta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii vineri, la ora 11:00, in urma unei solicitari a Guvernului. Administratia Prezidentiala informeaza ca joi, 1 august a. c. , la ora 17. 05, la Secretariatul Consiliului Suprem de a Aparare a Tarii CSAT) a fost depusa o solicitarea a Guvernului Romaniei pentru convocarea unei sedinte a CSAT cu privire la Hotararea de Guvern nr. 526 din 24 iulie 2013 pentru aprobarea conditiilor principale ale contractului de vanzare de actiuni intre stat, prin Ministerul Transporturilor, in calitate de vanzator, si Societatea Comerciala Grup Feroviar Roman S. , in calitate de cumparator, anunta Administratia Prezidentiala.

Presedintele Basescu convoaca CSAT, vineri, pe tema CFR Marfa. Ponta e in concediu

Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, vineri. Administratia Prezidentiala informeaza ca joi, 1 august, la ora 17. 05, la Secretariatul Consiliului Suprem de a Aparare a Tarii.

Presedintie: CSAT nu a luat nicio decizie in privinta privatizarii CFR Marfa

Update 14. 11 - CSAT nu a ajuns la un consens, in urma sedintei de astazi, pe tema privatizarii CFR Marfa, se arata intr-un comunicat al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Astfel, informatia furnizata pe.

Radu Tudor, despre culisele puterii: Dorinta lui Traian Basescu este sa nu se dea aviz pentru privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, pe tema CFR Marfa, vineri, la ora 11. Jurnalistul Radu Tudor, realizator Punctul De intalnire, a comentat in cadrul emisiunii La Ordinea.

CSAT, convocat de urgenta, vineri, de Traian Basescu, pe tema CFR Marfa.

Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, vineri, informeaza Administratia Prezidentiala, care mentioneaza ca joi dupa-amiaza la Secretariatul CSAT a fost depusa o solicitarea a Guvernului pentru convocarea unei sedinte a Consiliului in legatura cu HG din 24 iulie privind CFR Marfa, transmite Mediafax. Sedinta CSAT este convocata pentru vienri, la ora 11. Administratia Prezidentiala informeaza ca joi, 1 august, la ora 17. 05, la Secretariatul Consiliului Suprem de a .

Madalin Voicu, despre decizia lui Traian Basescu de a convoca sedinta CSAT privind privatizarea CFR Marfa

Madalin Voicu a comentat, in cadrul emisiunii Subiectiv, decizia lui Traian Basescu de a convoca sedinta CSAT privind privatizarea CFR Marfa, la o zi dupa ce Victor Ponta a intrat in concediu. Conform.

Oana Stanciulescu: Nu noi, ci Traian Basescu a implicat CSAT in privatizarea CFR Marfa

Privatizarea CFR Marfa este raspunderea Guvernului si a Ministerului Transporturilor, arata hotararea CSAT pe aceasta tema. Decizia a fost desecretizata si facuta publica miercuri dupa-amiaza, de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2973 seconds )