Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu convoaca CSAT pe tema privatizarii CFR Marfa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu convoaca CSAT pe tema privatizarii CFR Marfa

Administratia Prezidentiala informeaza ca maine, de la ora 11:00, va avea loc sedinta Consiliului Suprem de a Aparare a Tarii CSAT) cu privire la proiectul de privatizare CFR Marfa, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Madalin Voicu, despre decizia lui Traian Basescu de a convoca sedinta CSAT privind privatizarea CFR Marfa

Madalin Voicu a comentat, in cadrul emisiunii Subiectiv, decizia lui Traian Basescu de a convoca sedinta CSAT privind privatizarea CFR Marfa, la o zi dupa ce Victor Ponta a intrat in concediu. Conform.

Ivan (PSD) spune ca avizul CSAT privind privatizarea CFR Marfa este obligatoriu

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat, miercuri, ca avizul CSAT privind privatizarea CFR Marfa este obligatoriu, avand in vedere faptul ca este vorba de o companie strategica. Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a decis, miercuri, desecretizarea documentului privind privatizarea CFR Marfa. in document se arata ca procedura de privatizare se afla in responsabilitatea Ministerului Transporturilor si Guvernului.

Catalin Ivan: Avizul CSAT privind privatizarea CFR Marfa este obligatoriu

Avizul CSAT privind privatizarea CFR Marfa este obligatoriu, avand in vedere faptul ca aceasta companie strategica este foarte importanta pentru Romania, a afirmat, astazi, Catalin Ivan, purtatorul de cuvant al PSD.

Sedinta CSAT privind privatizarea CFR Marfa va avea loc vineri: Premierul Victor Ponta ar putea absenta

Administratia Prezidentiala a informat, joi, ca sedinta CSAT in care se va discuta despre privatizarea CFR Marfa va avea loc vineri, de la ora 11:00. De asemenea, in comunicat se mai arata ca daca premierul.

Gabriel Oprea l-ar putea inlocui pe Victor Ponta la sedinta CSAT privind privatizarea CFR Marfa

VicepremierulGabriel Oprea l-ar putea inlocui, la sedinta CSAT in care se va discuta despre privatizarea CFR Marfa, pe premierul Victor Ponta, daca acesta va fi in concediu, potrivit Mediafax. Victor Ponta a.

Purtatorul de cuvant al PSD: Avizul CSAT privind privatizarea CFR Marfa este obligatoriu

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat, miercuri, ca avizul CSAT in privinta privatizariiCFR Marfa este obligatoriu, tinand cont de importanta strategica a companiei pentru Romania,.

CSAT desecretizeaza privatizarea CFR Marfa: Procedura se afla in responsabilitatea Guvernului

Consiliul National de Aparare a Tarii a decis miercuri desecretizarea contractului de privatizare a CFR Marfa. La .

Presedintele Basescu convoaca CSAT, vineri, pe tema CFR Marfa. Ponta e in concediu

Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, vineri. Administratia Prezidentiala informeaza ca joi, 1 august, la ora 17. 05, la Secretariatul Consiliului Suprem de a Aparare a Tarii.

CSAT, convocat de urgenta vineri la ora 11:00, pentru o sedinta pe tema privatizarii CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a decis, joi, convocarea de urgenta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii vineri, la ora 11:00, in urma unei solicitari a Guvernului. Administratia Prezidentiala informeaza ca joi, 1 august a. c. , la ora 17. 05, la Secretariatul Consiliului Suprem de a Aparare a Tarii CSAT) a fost depusa o solicitarea a Guvernului Romaniei pentru convocarea unei sedinte a CSAT cu privire la Hotararea de Guvern nr. 526 din 24 iulie 2013 pentru aprobarea conditiilor principale ale contractului de vanzare de actiuni intre stat, prin Ministerul Transporturilor, in calitate de vanzator, si Societatea Comerciala Grup Feroviar Roman S. , in calitate de cumparator, anunta Administratia Prezidentiala.

Oana Stanciulescu: Nu noi, ci Traian Basescu a implicat CSAT in privatizarea CFR Marfa

Privatizarea CFR Marfa este raspunderea Guvernului si a Ministerului Transporturilor, arata hotararea CSAT pe aceasta tema. Decizia a fost desecretizata si facuta publica miercuri dupa-amiaza, de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )