Libnet.ro
UNICEF

12:15

Traian Basescu, ministrilor francezi: Romania NU-SI ALUNGA niciun CETATEAN de pe ...

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, ministrilor francezi: Romania NU-SI ALUNGA niciun CETATEAN de pe ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la intalnirea cu Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, si ministrul-delegat pentru Afaceri Europene, Bernard Cazeneuve, ca Romania NU-SI ALUNGA niciun CETATEAN de pe teritoriul sau. Citeste si: SUTE de ROMI au luat cu ASALT Capitala: Protestul se MUTA de la GUVERN la PRESEDINTIE Presa franceza: Vizita DELICATA in Romania pentru ministrii Manuel Valls si Bernard Cazaneuve, dupa declaratii CONTROVERSATE despre romiGeoana: Romania . continuă pe România Liberă

Traian Basescu, ministrilor francezi: Nu acceptam formulari de genul Romania este reponsabila de alungarea populatiei de etnie roma

Presedintele Traian Basescu a expus, miercuri, in fata ministrilor francezei de Interne si Afaceri Europene o pozitie ferma privind situatia romilor, precizand ca Romania nu-si alunga niciun cetatean.

Basescu, ministrilor francezi: Romania nu-si alunga niciun cetatean de pe teritoriul ei

Presedintele Traian Basescu le-a spus ministrilor francezei de Interne si Afaceri Europene ca Bucurestiul nu poate accepta formulari de genul Romania e responsabila de alungarea populatiei de etnie roma.

Traian Basescu le da replica ministrilor francezi. Vezi ce declara acesta

Presedintele Traian Basescu le-a spus, miercuri, ministrilor francezi de Interne si Afaceri Europene ca Bucurestiul nu poate accepta formulari de genul Romania e responsabila de alungarea populatiei de etnie.

Traian Basescu: Vom vedea care este drumul de urmat pentru scurtarea perioadei pana cand Romania va deveni membra Schengen/ Problema romilor este o problema europeana si trebuie tratata la nivel european

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, dupa intalnirea cu presedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite, ca a discutat cu aceasta despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen, acces care pentru moment este oarecum suspendat datorita evolutiilor interne din Romania. Presedintele a precizat ca in perioada urmatoare autoritatile vor vedea care este drumul de urmat pentru scurtarea perioadei pana cand Romania va deveni membra a spatiului Schengen.

Traian Basescu: Accesul la Schengen, momentan suspendat. Urmeaza sa vedem cum putem scurta perioada pana cand Romania va fi membra

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, sustinuta dupa intalnirea cu presedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite, ca unul dintre subiectele care au fost discutate.

Presedintele Lituaniei a fost primit la Palatul Cotroceni de Traian Basescu. Aflati subiectul discutiilor dintre cei doi sefi de stat pe www.antena3.ro

Presedintele Traian Basescu a primit-o, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Dalia Grybauskaite, presedintele Lituaniei. Ceremonia a avut loc pe Platoul de Ceremonii de la Palatul Cotroceni, informeaza Mediafax.

Traian Basescu primeste luni, la Cotroceni, delegatia Comisiei de la Venetia

Presedintele Traian Basescu va primi, luni, delegatia Comisiei de la Venetia, care se va afla la Bucuresti pentru a verifica daca in Romania se respecta principiile statului de drept. Potrivit Administratiei.

Graham Watson, in exclusivitate la Antena3: Traian Basescu trebuie sa demisioneze!

Joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, in direct de la Strasbourg, liderul liberalilor europeni, Graham Watson, ii cere demisia lui Traian Basescu. Graham Watson a declarat ca domnul Traian Basescu a.

Graham Watson LIVE: Traian Basescu trebuie sa demisioneze!

In aceasta seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, in direct de la Strasbourg, liderul liberalilor europeni, Graham Watson, ii cere demisia lui Traian Basescu. Urmareste LIVE Sinteza Zilei numai.

Traian Basescu si traficantii de arme, in aceasta seara la Subiectiv

In aceasta seara, de la ora 20. 30, Subiectiv cu Razvan Dumitrescu iti prezinta dezvaluiri in exclusivitate despre legaturile dintre Traian Basescu si oameni cu influenta din congresul SUA, acuzati de.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )