Libnet.ro
UNICEF

13:45

Prezentul continuu, cu Narcis Popescu. Ce are in comun Traian Basescu cu Nicolae Ceausescu

Antena3 Antena3,
Prezentul continuu, cu Narcis Popescu. Ce are in comun Traian Basescu cu Nicolae Ceausescu

V-ati gandit vreodata ce-i leaga pe Nicolae Ceausescu si pe Traian Basescu? Amandoi au incercat sa se rupa de trecutul lor cu toate fortele posibile. Comparatia care poate parea surprinzatoare a fost facuta Narcis Popescu. Jurnalistul Antena 3 explica la rubrica Prezentul Continu ce decizii au luat cei doi lideri si ce le-a reusit. continuă pe Antena3

Prezentul continuu, cu Narcis Popescu. Ce au in comun Constitutia din 1938 si referendumul din 2009

Aceasta lege care va pune capat odata pentru totdeauna atmosferei agitate de pana acum, dezbinarilor dintre ei si intreg cortegiul de neplaceri provocate de propaganda politica. Suntem multumiti ca am scapat de politica si putem sa ne vedem de ale noastre. Asa sunau cuvintele unui roman simplu care in data de 24 februarie 1938 votase plebiscitul pentru noua constitutie a Romaniei Mari care supunea Senatul si Adunarea Deputatilor controlului regal.

Traian Basescu il ia la misto pe Raed Arafat. Ce i-a transmis fostul presedinte

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei a facut precizari despre incendiul de la Matei Bals. Totodata, politicianul a mai spus ca este de parere ca scolile ar trebui sa inceapa in anumite conditii si a vorbit inclusiv despre vaccinul anti Covid-19. Care este parerea politicianului despre imunizare? Ce spune Traian Basescu despre incendiul de la .

George Simion, umilinta totala pentru Traian Basescu: Cel care baga intrigi in AUR este acest turnator la Securitate

Tensiune mare pe scena politica, dupa ce George Simion, liderul partidului AUR i-a raspuns fostului presedinte, Traian Basescu, la un atac mai vechi in care ii trimitea pe acesta si pe Diana Sosoaca in galeriile de fotbal. Fara a avea prea multe retineri, George Simion l-a jignit in termeni duri, numindu-l turnator la Securitate, dar .

Traian Basescu pateste ca Orfeu

Traian Basescu trece un an teribil de greu. Pentru ca nicio nenorocire nu vine singura in toamna I.

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )