Libnet.ro
UNICEF

13:31

George Simion, umilinta totala pentru Traian Basescu: Cel care baga intrigi in AUR este acest turnator la Securitate

Playtech Playtech,
George Simion, umilinta totala pentru Traian Basescu: Cel care baga intrigi in AUR este acest turnator la Securitate

Tensiune mare pe scena politica, dupa ce George Simion, liderul partidului AUR i-a raspuns fostului presedinte, Traian Basescu, la un atac mai vechi in care ii trimitea pe acesta si pe Diana Sosoaca in galeriile de fotbal. Fara a avea prea multe retineri, George Simion l-a jignit in termeni duri, numindu-l turnator la Securitate, dar . continuă pe Playtech

George Simion, atac nemilos la adresa presedintelui Romaniei: Cati mai trebuie sa moara? Domnul Iohannis s-a dus la schi, noi vrem sa facem ceva

George Simion, liderul AUR, a vorbit duminica seara despre neregulile care au loc in sistemul medical romanesc. Acesta acuza autoritatile competente pentru lipsa de implicare si profesionalism, sugerand ca banii platiti de cetateni sunt folositi in avantajul marilor companii farmaceutice. Ce le transmite George Simion colegilor din Guvern si Sanatate Vizibil revoltat de tragedia petrecuta .

George Simion l-a prins pe Vlad Voiculescu cu minciuna. Acuzatii grave si 4 milioane de euro se afla in joc. VIDEO

Sambata, 30 ianuarie 2021, ministrul Sanatatii a sustinut o conferinta de presa in care a vorbit despre incendiul de la Matei Bals. Pentru ca nu si-a dat demisia pe care partidul AUR a cerut-o inca de vineri, la cateva ore de la tragedie, George Simion a iesit la protest. in jurul orei 17, mai multi .

George Simion, propunere pentru Ministrul Sanatatii: Cu banii alocati pentru AUR, aproape 4 milioane de euro, sa se construiasca un spital

Opt dintre parlamentarii din Partidul AUR, printre care si liderul partidului George Simion, au asteptat duminica in fata Ministerului Sanatatii sa fie primit de Ministrul Vlad Voiculescu la discutii. Acestia ii cer demisia Ministrului dar si sefului DSU Raed Arafat, in urma incendiului de la Spitalul Matei Bals din Capitala.

Protest organizat de AUR la Ministerul Sanatatii, dupa tragedia de la Matei Bals. George Simion: De ce nu sunt toti romanii aici, in strada? (FOTO)

Au fost proteste, sambata seara, la Ministerul Sanatatii. Simpatizantii AUR au iesit in strada pentru a cere demisia ministrului Vlad Voiculescu dupa tragedia de la spitalul Matei Bals. George Simion.

George Simion: Azi au negociat comisiile serviciilor secrete. SRI a luat-o PNL-ul, SIE a luat-o USR-ul

Presedintele AUR, George Simion, a declarat marti, in emisiunea Sinteza Zilei, ca in Parlament s-au impartit comisiile pe serviciile secrete.

George Simion si Diana Sosoaca dau lovitura UDMR-ului. Ce se intampla acum la AUR

Dupa alegerile parlamentare de anul trecut, Alianta AUR a castigat un procent uimitor de 8%. Procentul a propulsat noul partid in cele doua camere ale Parlamentului Romaniei. Deja, in Senat, Diana Sosoaca are functia de sef al Comisiei Juridice. Acum informatiile spun ca alti doi membri AUR vor ocupa functii importante in comisiile de specialitate .

Cine sunt parintii lui George Simion, liderul AUR, si cu ce se ocupa acestia

George Simion, liderul AUR, este noua vedeta a politicii romanesti dupa alegerile parlamentare. Odata cu ascensiunea formatiunii pe care o conduce, multi s-au intrebat cine se afla in spatele sau? Nu mica a.

George Simion (AUR): Nu se construieste niciun spital nou. Majoritatea banilor sunt sifonati!

George Simion, lider AUR, a declarat duminica, la Antena 3, ca in sistemul sanitar nu se face nicio investitie, iar majoritatea banilor pe care romanii ii platesc sunt sifonati.

George Simion (AUR): Trebuie declarata starea de urgenta. Sa inteleaga toata lumea ca suntem intr-o situatie de urgenta acum (VIDEO)

Reprezentantii AUR au discutat duminica, la sediul Ministerului Sanatatii, cu ministrul Vlad Voiculescu. La finalul dialogului, liderul formatiunii, George Simion, a declarat ca ar trebui introdusa starea de.

George Simion (AUR) ii cere lui Vlad Voiculescu demisia... si sprijinul: Am venit cu niste propuneri concrete (VIDEO)

Reprezentantii AUR au mers duminica, din nou, la Ministerul Sanatatii. Dupa protestul de ieri, Vlad Voiculescu a acceptat sa discute cu o delegatie condusa de George Simion. Liderul AUR a surprins dupa ce a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )