Libnet.ro
UNICEF

08:01

Traian Basescu se va muta din vila Lac 3 dupa ce locuinta atribuita de Guvern va fi renovata

B1 B1,
Traian Basescu se va muta din vila Lac 3 dupa ce locuinta atribuita de Guvern va fi renovata

Fostul presedinte Traian Basescu se va muta din vila Lac 3 dupa ce lucrarile de reparatie si renovare a vilei care i-a fost atribuita recent de Guvern ca resedinta vor fi finalizate, au declarat surse oficiale. continuă pe B1

Traian Basescu se va muta din vila Lac 3 dupa ce locuinta atribuita de Guvern va fi renovata

Fostul presedinte Traian Basescu se va muta din vila Lac 3 dupa ce lucrarile de reparatie si renovare a vilei care i-a fost atribuita recent de Guvern ca resedinta vor fi finalizate, au declarat pentru agentia Mediafax surse oficiale.

SURSE: Traian Basescu se va muta din vila Lac 3 dupa renovarea vilei care i-a fost data de Guvern

Fostul presedinte Traian Basescu se va muta din vila Lac 3 dupa ce lucrarile de reparatie si renovare a vilei care i-a fost atribuita recent de Guvern ca resedinta vor fi finalizate, au declarat surse oficiale.

Basescu se va muta din vila Lac 3 dupa ce locuinta atribuita de Guvern va fi renovata

Fostul presedinte Traian Basescu se va muta din vila Lac 3 dupa ce lucrarile de reparatie si renovare a vilei care i-a fost atribuita recent de Guvern ca resedinta vor fi finalizate, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.

Traian Basescu trebuie sa plece din Vila Lac 3, dupa ce termenul de 60 de zile a expirat

Termenul de 60 de zile in care fostul presedinte al Romaniei putea sa stea in vila Lac 3 a expirat miercuri, insa Basescu mai sta in aceasta casa deoarece imobilul primit de la Guvern necesita reparatii,.

Traian Basescu a acceptat casa Mioarei Roman, dar nu se va muta inca in ea. Ramane la Vila Lac 3, desi legea nu ii mai permite

Fostul presedinte Traian Basescu a semnat cu RA-APPS pentru a prelua casa care i-a apartinut Mioarei Roman, dar nu se va muta inca in ea, pentru ca locuinta se afla in plin proces de renovare. Fostul presedinte va locui, in continuare, in Vila Lac 3, resedinta sa din timpul mandatului prezidential, desi legea il obliga sa se mute dupa 60 de zile de la incheierea mandatului.

Ultima zi pentru Traian Basescu. Fostul presedinte trebuie sa elibereze Vila Lac 3

Traian Basescu trebuie sa paraseasca astazi Vila Lac 3. Cele 60 de zile in care fostul presedinte al Romaniei putea sa stea in Vila Lac 3 au expirat ieri, asadar astazi trebuie sa elibeteze imobilul.

Ce mai face Basescu in Vila Lac 3. Perioada de 60 de zile, in care trebuia sa paraseasca locuinta, a expirat

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, trebuia, conform legii, sa paraseasca definitiv locuinta din Primaverii pe care a utilizat-o in calitate de sef al statului. Acest lucru nu s-a intamplat, insa.

Vila RAPPS in care ar trebui sa se mute Traian Basescu, intr-o stare deplorabila (VIDEO)

Vila RAPPS in care ar trebui sa se mute Traian Basescu nu poate fi locuita momentan. Din imaginile filmate in interiorul casei se pot vedea peretii distrusi, plini de igrasie sau de infiltratii de apa. Nici.

Vila RA-APPS in care ar trebui sa se mute Traian Basescu, intr-o stare deplorabila (VIDEO)

Vila RA-APPS in care ar trebui sa se mute Traian Basescu nu poate fi locuita momentan. Din imaginile filmate in interiorul casei se pot vedea peretii distrusi, plini de igrasie sau de infiltratii de apa. Nici.

Traian Basescu, despre nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: Socant! Premierul de la Grivco reuseste sa propuna un om al lui Voiculescu

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca il propune pe Eduard Hellvig pentru preluarea conducerii SRI. Basescu afirma ca este socant, faptul ca seful statului.

ştiri de la B1

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )