Libnet.ro
UNICEF

23:46

Traian Basescu participa la reuniunea sefilor de stat din Europa Centrala si de Est: Federatia rusa, un partener al gruparilor teroriste

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu participa la reuniunea sefilor de stat din Europa Centrala si de Est: Federatia rusa, un partener al gruparilor teroriste

Presedintele Traian Basescu participa, marti, la reuniunea sefilor de stat din Europa Centrala si de Est care se desfasoara la Varsovia. Seful statului a declarat, la plecarea de pe aeroportul Henri Coanda, ca Atata timp cat Federatia rusa sustine gruparile teroriste din Donetk si Lugansk, este un partener al gruparilor teroriste. Traian Basescu a adaugat ca Atata timp cat aceste grupari oau ostatici, ele nu pot fi decat grupari teroriste, asa cum le numeste presedintele Porosenko. continuă pe Hotnews

Traian Basescu participa la reuniunea sefilor de stat din Europa Centrala si de Est

Presedintele Traian Basescu participa astazi la reuniunea sefilor de stat din Europa Centrala si de Est care se desfasoara la Varsovia.

Traian Basescu participa la reuniunea sefilor de stat din Europa Centrala si de Est de la Varsovia

Presedintele Traian Basescu pleaca marti spre Varsovia, unde urmeaza sa participe la reuniunea sefilor de stat dinEuropa Centrala si de Est. inainte de a decola spre Varsovia, presedintele Romaniei.

PDL: Traian Basescu a carat 15 cutii din sediu. Nu stim ce documente erau in cutii

Presedintele Traian Basescu lasase circa 10-15 cutii cu documente in sediul PDL din Aleea Modrogan 1, au declarat duminica surse din partid, care nu au putut preciza insa despre ce documente ar fi vorba. Avea.

Traian Basescu, la Congresul Femeilor din PMP: Slabiciunea mea pentru femei este arhicunoscuta. Traiesc in casa cu 3 femei

Presedintele Traian Basescu participa sambata la Congresul Femeilor Populare al Organizatiei de Femei a Partidului Miscarea Populara, de la Sinaia, ca slabiciunea sa pentru femei este arhicunoscuta,.

Traian Basescu: Cristian Diaconescu, cel mai legitim candidat pentru Presedintie. Un partid mic poate sa dea un presedinte mare

Presedintele Traian Basescu participa sambata la Congresul Femeilor Populare al Organizatiei de Femei a Partidului Miscarea Populara, de la Sinaia, acolo unde a afirmat ca cel mai legitim candidat pentru.

Basescu si-a luat arhiva din seiful PDL. Vezi ce spune Blaga

Traian Basescu a luat saptamana trecuta, din sediul PDL, 10 cutii cu documente misterioase. Presedintele PDL, Vasile Blaga, a confirmat in urma cu putin timp ca arhiva a fost mutata, dar spune ca nu stie.

VIDEO: Basescu: Relatia NATO - Rusia trebuie redefinita

Relatia dintre Alianta Nord-Atlantica va trebui sa fi redefinita la summit-ul din septembrie, a declarat presedintele Traian Basescu inaintea plecarii la reuniunea sefilor de stat din Europa Centrala si de Est, acolo unde seful statului a anuntat ca va sublinia problema sigurantei statelor din Regiune.

VIDEO: Basescu va vorbi la Varsovia despre interdictiile impuse Republicii Moldova de catre Rusia

Presedintele Traian Basescu va pune in discutie in timpul Reuniunii sefilor de stat din Europa Centrala si de Est problema interdictiilor pe care Rusia le-a impus la adresa Republicii Moldova in ultim aperioada, a declarat seful statului inainte de plecarea sa de pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti.

Traian Basescu nu a mai participat la Targul de Fete de pe Muntele Gaina

Traian Basescu nu a mai ajuns anul acesta la Targul de Fete de pe Muntele Gaina, un eveniment la care a participat in fiecare an. I-a lasat locul, in schimb, Elenei Udrea care a marturisit ca participa.

Traian Basescu: Este timpul ca Europa sa puna pe primul plan siguranta cetatenilor ei

Presedintele Traian Basescu a vorbit, luni dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, despre situatia din Ucraina,privita prin prisma ultimelor decizii ale Consiliului European din 16 iulie. La inceput v-am prezen.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )