Libnet.ro
UNICEF

06:15

Traian Basescu: Romania indeplineste toate criteriile pentru a fi tinta unui atac terorist

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Romania indeplineste toate criteriile pentru a fi tinta unui atac terorist

Prelungirea starii de urgenta in Franta cu trei luni de zile arata ca statele nu au fost pregatite pentru inceperea razboiului antitero in EU, a spus Traian Basescu, conform b1. ro. Pentru Romania e un. continuă pe Antena3

Traian Basescu, la B1TV: Romania indeplineste toate criteriile pentru a fi tinta a unui atac terorist

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat intr-un interviu difuzat sambata seara de B1TV ca, desi interesul de a efectua un atac terorist pe teritoriul Romaniei este mai scazut decat in cazul Frantei, tara noastra indeplineste toate criteriile pentru a fi tinta a unui atac terorist astfel incat nu este indicata o relaxare a politicilor in aceasta privinta.

Basescu: Romania indeplineste toate conditiile pentru a fi o tinta pentru teroristi

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, la B1 Tv, ca Romania indeplineste toate conditiile sa fie tinta pentru teroristi.

Politic Show: Concluziile vizitei lui Klaus Iohannis in Slovacia. Cum va exporta Romania anticoruptie la Bratislava; Prima decizie a Guvernului; Traian Basescu: Romania a facut o greseala acceptand cotele obligatorii. As vrea ca nepotii mei sa traiasca i

Blaga: Cabinetul Ciolos va trebui sa repare ce a stricat guvernarea Ponta Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat marti, in plenul reunit al celor doua Camere. Ce-ar putea face Vasile Dancu pentru tara Chiar ca Dl. Klaus Iohannis vede lucrurile si actioneaza exact invers decat Dl. Traian Basescu. In vreme ce fostul presedinte nu putea.

Traian Basescu il ataca pe Klaus Iohannis

Presedintele Miscarii Populare MP), Traian Basescu, a catalogat declaratiile presedintelui Klaus Iohannis cu privire la criza refugiatilor drept demagogice si propagandiste. De asemenea, Basescu a precizat ca, in opinia sa, Romania trebuie sa se opuna, ca stat suveran, deciziei UE privind cotele de refugiati.

Traian Basescu, la Judecatoria Sectorului 5, unde si-a citit dosarul

Fostul presedinte Traian Basescu si-a citit, vineri, dosarul in care Parchetul General solicita redeschiderea urmaririi penale impotriva sa, privind declaratia ca isi va da demisia in cinci minute, daca Parlamentul va vota suspendarea lui, in 2007.

MOL Romania lanseaza programul Permis pentru viitor pentru tineri din medii defavorizate

MOL Romania si Fundatia pentru Comunitate au lansat Programul MOL Permis pentru Viitor. Prin acest program vor fi acoperite cheltuielile necesare obtinerii permisului de conducere scoala de soferi si taxele adiacente) pentru 25 de tineri din medii defavorizate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )