Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politic Show: Concluziile vizitei lui Klaus Iohannis in Slovacia. Cum va exporta Romania anticoruptie la Bratislava; Prima decizie a Guvernului; Traian Basescu: Romania a facut o greseala acceptand cotele obligatorii. As vrea ca nepotii mei sa traiasca i

Hotnews Hotnews,
 Politic Show: Concluziile vizitei lui Klaus Iohannis in Slovacia. Cum va exporta Romania anticoruptie la Bratislava; Prima decizie a Guvernului; Traian Basescu: Romania a facut o greseala acceptand cotele obligatorii. As vrea ca nepotii mei sa traiasca i

Blaga: Cabinetul Ciolos va trebui sa repare ce a stricat guvernarea Ponta Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat marti, in plenul reunit al celor doua Camere. Ce-ar putea face Vasile Dancu pentru tara Chiar ca Dl. Klaus Iohannis vede lucrurile si actioneaza exact invers decat Dl. Traian Basescu. In vreme ce fostul presedinte nu putea. continuă pe Hotnews

Concluziile vizitei lui Klaus Iohannis in Slovacia. Cum va exporta Romania anticoruptie la Bratislava

Presedintele Slovaciei, Andrej Kiska, dar si premierul Robert Fico au fost foarte interesati de modul in care a reusit Romania sa combata fenomenul coruptiei, au povestit, pentru Adevarul, surse participante la intalnirile dintre Iohannis si liderii politici slovaci. Iohannis si Kiska au discutat despre o echipa de experti anticoruptie de la Bucuresti care sa duca know how-ul si la Bratislava, dupa modelul patentat deja in Moldova si Bulgaria.

Traian Basescu il ataca pe Klaus Iohannis

Presedintele Miscarii Populare MP), Traian Basescu, a catalogat declaratiile presedintelui Klaus Iohannis cu privire la criza refugiatilor drept demagogice si propagandiste. De asemenea, Basescu a precizat ca, in opinia sa, Romania trebuie sa se opuna, ca stat suveran, deciziei UE privind cotele de refugiati.

Klaus Iohannis, veste buna pentru romanii din diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va promulga, joi, cand se intoarce de la Bratislava, legea votului prin corespondenta daca se indeplinesc procedurile.

Dacian Ciolos a preluat mandatul de premier / Klaus Iohannis: Nu voi incerca niciodata sa spun guvernului ce sa faca sau cum sa faca, aveti toata libertatea

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis marti seara lui Dacian Ciolos, in cadrul ceremoniei de preluare a mandatului de premier care a avut loc la Palatul Victoria, ca nu va spune niciodata Guvernului ce sa faca sau sa-i impuna cum sa faca, dar noul Cabinet va gasi in el un partener.

Klaus Iohannis a promulgat legea care interzice desfasurarea de activitati comerciale in cladirile cu risc seismic

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea care interzice desfasurarea de activitati in spatiile comerciale precum magazine, sali de spectacole si structuri turistice, in cladirile cu risc seismic ridicat.

Presedintele Klaus Iohannis, avertisment pentru partidele politice

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, dupa depunerea juramantului de noul Guvern, ca partidele politice au la dispozitie un an pentru a remedia criza de incredere a cetateanului si pentru a se reconecta la alegatori.

Klaus Iohannis a promulgat legea ce interzice prezenta de baruri, magazine, teatre in cladiri cu bulina rosie

Klaus Iohannis a promulgat legea ce interzice orice activitati in cladiri cu risc seismic, barurile, restaurante, barurile, bancile, magazinele, etc ce functioneaza in astfel de locatii trebuind sa se mute.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, dupa investirea noului Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a salutat, marti dupa-amiaza, pe Facebook, investirea Guvernului Ciolos si a precizat ca un Guvern tehnocrat este cea mai buna solutie pentru Romania.

Politic Show: Prima confruntare Ciolos Versus Ponta, 8 - 0. Domeniul este prioritate zero pentru Romania; Concluzia presedintelui Klaus Iohannis dupa un an de mandat; Guvernul a fost securizat. Incepe revolutia in partide!

Primii pasi pentru schimbarea sistemului politic: ce vor Alina Mungiu-Pippidi, Nicusor Dan si alti activisti civici. Compromisul. Cat va rezista guvernul Ciolos?La o zi dupa anuntarea listei cabinetului, ne-am lamurit care e relatia viitorului Executiv cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )