Libnet.ro
UNICEF

20:30

Traian Basescu, la Judecatoria Sectorului 5, unde si-a citit dosarul

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, la Judecatoria Sectorului 5, unde si-a citit dosarul

Fostul presedinte Traian Basescu si-a citit, vineri, dosarul in care Parchetul General solicita redeschiderea urmaririi penale impotriva sa, privind declaratia ca isi va da demisia in cinci minute, daca Parlamentul va vota suspendarea lui, in 2007. continuă pe România Liberă

Politic Show: Concluziile vizitei lui Klaus Iohannis in Slovacia. Cum va exporta Romania anticoruptie la Bratislava; Prima decizie a Guvernului; Traian Basescu: Romania a facut o greseala acceptand cotele obligatorii. As vrea ca nepotii mei sa traiasca i

Blaga: Cabinetul Ciolos va trebui sa repare ce a stricat guvernarea Ponta Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat marti, in plenul reunit al celor doua Camere. Ce-ar putea face Vasile Dancu pentru tara Chiar ca Dl. Klaus Iohannis vede lucrurile si actioneaza exact invers decat Dl. Traian Basescu. In vreme ce fostul presedinte nu putea.

Traian Basescu il ataca pe Klaus Iohannis

Presedintele Miscarii Populare MP), Traian Basescu, a catalogat declaratiile presedintelui Klaus Iohannis cu privire la criza refugiatilor drept demagogice si propagandiste. De asemenea, Basescu a precizat ca, in opinia sa, Romania trebuie sa se opuna, ca stat suveran, deciziei UE privind cotele de refugiati.

Traian Basescu comenteaza investirea noului Guvern: Doctor Ponta nu mai este Prim Ministru - Slava Domnului

Traian Basescu l-a felicitat marti pe Dacian Ciolos pentru investirea guvernului, dupa votul din Parlament, ocazie cu care l-a ironizat pe Catalin Predoiu si si-a exprimat satisfactia ca Ponta nu mai este la Palatul Victoria.

Traian Basescu: Ciolos, un om responsabil

Presedintele Miscarii Populare MP), Traian Basescu, a declarat, marti, ca premierul desemnat Dacian Ciolos este un om responsabil, pentru ca a avut curajul si decenta sa revina asupra a doua nominalizari de ministri.

Traian Basescu:Doctor Ponta, mergi omule si te odihneste / Sper ca Ciolos nu a facut PSD concesii care sa continue politicile catastrofale ale fostului premier

Traian Basescu a publicat marti dimineata un mesaj pe Facebook, intitulat Spaimele lui Ponta, in care il acuza pe fostul premier ca a impins tara pe marginea prapastiei si spune ca spera ca Ciolos nu a mers atit de departe cu concesiile facute PSD incit sa persevereze in politicile prociclice catastrofale ale predecesorului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )