Libnet.ro
UNICEF

14:00

Traian Basescu il ataca pe Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu il ataca pe Klaus Iohannis

Presedintele Miscarii Populare MP), Traian Basescu, a catalogat declaratiile presedintelui Klaus Iohannis cu privire la criza refugiatilor drept demagogice si propagandiste. De asemenea, Basescu a precizat ca, in opinia sa, Romania trebuie sa se opuna, ca stat suveran, deciziei UE privind cotele de refugiati. continuă pe România Liberă

Traian Basescu o ataca pe Cristina Guseth

Liderul partidului Miscarea Populara a comentat, luni, retragerea nominalizarii lui Andrei Baciu la Ministerul Sanatatii, dupa ce au aparut poze cu el de pe cand era fotomodel. in acest context, Traian Basescu a sugerat ca pot fi gasite poze in aceleasi ipostaze si cu Cristian Guseth, propunerea lui Dacian Ciolos pentru portofoliul de la Justitie.

Traian Basescu: Ciolos, un om responsabil

Presedintele Miscarii Populare MP), Traian Basescu, a declarat, marti, ca premierul desemnat Dacian Ciolos este un om responsabil, pentru ca a avut curajul si decenta sa revina asupra a doua nominalizari de ministri.

Presedintele Klaus Iohannis, avertisment pentru partidele politice

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, dupa depunerea juramantului de noul Guvern, ca partidele politice au la dispozitie un an pentru a remedia criza de incredere a cetateanului si pentru a se reconecta la alegatori.

Presedintele Klaus Iohannis, scrisoare catre Hollande: Atentatele sunt acte de lasitate demne de dispret

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare omologului sau francez, Francois Hollande, pentru a-si exprima regretul profund fata de atentatul terorist de vineri seara care a avut loc la Paris, relateaza Mediafax. Seful statului a catalogat atentatele drept acte de lasitate demne de dispret.

Klaus Iohannis, veste buna pentru romanii din diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va promulga, joi, cand se intoarce de la Bratislava, legea votului prin corespondenta daca se indeplinesc procedurile.

Dacian Ciolos a preluat mandatul de premier / Klaus Iohannis: Nu voi incerca niciodata sa spun guvernului ce sa faca sau cum sa faca, aveti toata libertatea

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis marti seara lui Dacian Ciolos, in cadrul ceremoniei de preluare a mandatului de premier care a avut loc la Palatul Victoria, ca nu va spune niciodata Guvernului ce sa faca sau sa-i impuna cum sa faca, dar noul Cabinet va gasi in el un partener.

Klaus Iohannis a promulgat legea care interzice desfasurarea de activitati comerciale in cladirile cu risc seismic

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea care interzice desfasurarea de activitati in spatiile comerciale precum magazine, sali de spectacole si structuri turistice, in cladirile cu risc seismic ridicat.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, dupa investirea noului Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a salutat, marti dupa-amiaza, pe Facebook, investirea Guvernului Ciolos si a precizat ca un Guvern tehnocrat este cea mai buna solutie pentru Romania.

Cum a comentat Klaus Iohannis retragerea lui Andrei Baciu de la Sanatate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca retragerea nominalizarii lui Andrei Baciu la Ministerul Sanatatii nu afecteaza imaginea Guvernului. Seful statului a explicat ca Dacian Ciolos lucra sub presiunea timpului pentru a forma o echipa de la zero.

Prima declaratie a lui Klaus Iohannis despre Guvernul Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, luni seara, la TVR ca Guvernul propus de premierul desemnat Dacian Ciolos poate sa fie un executiv cu care va colabora bine. De asemenea, seful statului a aratat ca nu a avut obiectii fata de propunerile de ministri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )