Libnet.ro
UNICEF

08:45

Traian Basescu: in Romania, la ora actuala, sunt doua femei extrem de puternice, Laura Codruta Kovesi si Elena Udrea

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: in Romania, la ora actuala, sunt doua femei extrem de puternice, Laura Codruta Kovesi si Elena Udrea

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, considera ca seful DNA, Laura Codruta Kovesi, si deputatul Elena Udrea sunt, la ora actuala, cele mai puternice femei din viata publica din Romania, potrivit unei afirmatii facut luni seara la TVR. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, despre cele mai puternice femei din viata publica din Romania

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, considera ca seful DNA, Laura Codruta Kovesi, si deputatul Elena Udrea sunt, la ora actuala, cele mai puternice femei din viata publica din Romania .

Fostul sef al Politiei Buzau, candidat la primaria orasului din partea partidului condus de Traian Basescu

Miscarea Populara a lui Traian Basescu intra in lupta pentru primaria Buzau cu fostul comandant al politiei buzoiene, Ion Marin, transformat dupa pensionare in detectiv particular. A devenit expert in filarea sotilor infideli sau descoperirea microfoanelor ascunse prin birourile unor oficiali.

Felix Rache prezinta noua adresa de email a lui Traian Basescu. Coincidenta ar fi prea mare!

Felix Rache a prezentat, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, noua adresa de e-mail a lui Traian Basescu, in contextul in care o gluma la adresa deputatului Cristian Rizea a prins contur in doar cateva.

Gorghiu: Nu vom face nicio alianta nici cu Traian Basescu, nici cu PSD

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca partidul pe care il conduce nu va face nicio alianta nici preelectorala, nici postelectorala cu Traian Basescu sau cu PSD si a precizat ca apelul privind concentrarea votului pe candidatul PNL la Primaria Capitalei este adresat in principal electoratului, transmite Agerpres.

Catalin Predoiu: Nu exclud o alianta cu partidul lui Traian Basescu

Presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, a declarat, luni, ca apelul sau catre o alianta a fortelor de dreapta pentru castigarea Bucurestiului nu exclude formatiunea condusa de Traian Basescu si nici alte partide de dreapta. Afirmatia lui Predoiu vine in contradictie cu pozitia Alinei Gorghiu, care a declarat in repetate randuri ca exclude orice colaborare cu Miscarea Populara.

Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, din nou in fata judecatorilor

Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, urmeaza sa ajunga luni in fata judecatorilor Curtii de Apel. Radu Pricop este cercetat sub control judiciar dupa ce a fost trimis in judecata in dosarul in.

Miscarea Populara nu se bate cu PSD-ul si PNL-ul, ci cu USL-ul; ei sunt intr-o buna convietuire

Presedintele Miscarii Populare MP), Traian Basescu, a declarat astazi la Braila ca USL-ul continua sa existe, atata vreme cat PSD-ul si PNL-ul nu fac opozitie nici unul altuia, nici amandoua, Guvernului.

Ce il leaga pe Traian Basescu de batranul de la Bucuresti

Mircea Basescu a stat la masa, la nunta nepoatei sale, Elena, chiar cu Batranul de la Bucuresti. Vorbim de acelasi personajul despre care procurorul Iacobescu spunea ca reprezinta una dintre filierele prin care.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )