Libnet.ro
UNICEF

05:00

Traian Basescu: Serviciile de informatii s-au implicat in alegerile din 2014

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Serviciile de informatii s-au implicat in alegerile din 2014

Traian Basescu a declarat pentru Digi24 ca, la alegerile din 2009, serviciile de informatii nu s-au implicat. in schimb, el spune ca SRI s-a implicat in alegerile din 2014. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Resping ideea ca structurile de securitate s-au implicat in alegerile din 2009 de o anumita parte

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a afirmat luni seara, la o emisiune de televiziune, ca respinge ideea ca in alegerile prezidentiale din 2009 s-ar fi implicat structurile de securitate ale.

Resping ideea ca structurile de securitate s-au implicat in alegerile din 2009 de o anumita parte

Fostul presedinte al tarii noastre, Traian Basescu, a afirmat ieri seara, la o emisiune de televiziune, ca respinge ideea ca in alegerile prezidentiale din 2009 s-ar fi implicat structurile de securitate ale statului de o anumita parte pe motiv ca sefilor acestora le-a fost frica si au stat neutre.

Traian Basescu, despre alegerile din 2009: Am aflat cert ca au fost castigate de Kovesi, Coldea, Maior si Oprea. Pai, eu zic sa-i arestam

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, la B1 Tv, despre noaptea alegerilor prezidentiale din 2009, pe care le catalogheaza ca fiind castigate de Kovesi, Coldea, Maior si Oprea. Seful PMP a mai spus si ca nu a stiut ca sefii serviicilor secrete s-au intalnit acasa la Gabriel Oprea, pe atunci vicepremier.

Cozmin Gusa, dezvaluiri despre alegerile prezidentiale din 2009: Traian Basescu nu a condus Romania, ci a siluit Romania

Consultantul politic Cozmin Gusa a vorbit despre factorii care au condus la victoria lui Traian Basescu in alegerile prezidentiale din 2009. Gusa a dezvaluit, totodata, detalii din culisele alegerilor prezidentiale din 2009, cand a fost seful de campanie al lui Mircea Geoana.

Traian Basescu, despre intalnirea SOV - Geoana dinaintea confruntarii tv de la alegerile prezidentiale din 2009: A fost operatiune de parparazzi. Era imparabila si nu nu avea nicio sansa sa scape neobservat (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit luni seara, in cadrul emisiunii Talk B1 despre episodul intalnirii lui Mircea Geoana cu Sorin Ovidiu Vantu inainte de confruntarea televizata.

Traian Basescu, despre intalnirea SOV - Geoana dinaintea confruntarii tv de la alegerile prezidentiale din 2009: A fost operatiune de paparazzi. Era imparabila si nu nu avea nicio sansa sa scape neobservat (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit luni seara, in cadrul emisiunii Talk B1 despre episodul intalnirii lui Mircea Geoana cu Sorin Ovidiu Vantu inainte de confruntarea televizata.

Traian Basescu: Eu cred ca alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate, cum a fost fraudat si referendumul (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu si jurnalistul Dan Andronic au vorbit luni seara, la Talk B1 despre alegerile prezidentiale din 2009. Daca Andronic sustine ca nu se poate vorbi despre fraudarea.

Traian Basescu, dupa dezvaluirile lui Dan Andronic legate de prezidentialele din 2009: Am aflat cert ca alegerile au fost castigate de Kovesi, Coldea, Maior si Oprea. Pai, eu zic sa-i arestam (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu si jurnalistul Dan Andronic au facut o serie de dezvaluiri, luni in cadrul emisiunii Talk B1, despre noaptea alegerilor prezidentiale din 2009, despre o celula.

Acuzatii incendiare: Cine l-a facut presedinte pe Traian Basescu in 2009

Dezvaluiri explozive despre modul in care Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea au pus umarul la victoria lui Traian Basescu in alegerile prezidentiale din 2009 sunt facute chiar de catre un om al si.

Dosarele in care Elena Udrea il poate scufunda pe Traian Basescu

Adevarul este ca Elena Udrea are multe lucruri cu care-l poate infunda pe Traian Basescu. Multe dosare duc, de fapt, la el si, cu siguranta, Basescu tremura daca Udrea se decide sa vorbeasca. Iata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )