Libnet.ro
UNICEF

12:00

Traian Basescu da sfaturi pentru rezolvarea crizei politice de la Chisinau

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu da sfaturi pentru rezolvarea crizei politice de la Chisinau

Fostul presedinte Traian Basescu ii sfatuieste pe simpatizantii platformei Demnitate si Adevar sa faca demersurile necesare pentru a deveni partid politic, recomandandu-le totodata sa se alieze cu formatiunea condusa de Valeriu Strelet. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, mesaj pentru Platforma DA de la Chisinau: A cere simultan cu Igor Dodon si Renato Usatii retragerea votului dat de majoritatea parlamentara este o greseala

Fostul presedinte Traian Basescu a transmis joi seara un mesaj nou infiintatei Platforme Demnitate si Adevar din Republica Moldova care a organizat, impreuna cu doua partide pro-ruse conduse de liderii Igor Dodon si Renato Usatii), protestele desfasurate in ultimele zile la Chisinau, sfatuindu-i liderii miscarii sa se distanteze de pozitiile lui Dodon si Usatii, pe care ii acuza ca vor instabilitate, pentru ca numai asa pot sa isi pacaleasca electoratul. Basescu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca platforma DA are nevoie de cateva luni de respiro in care sa se poata transforma in partid politic.

Doua luni pentru rezolvarea crizei imigratiei, pentru a salva Schengen si zona euro

Uniunea Europeana are la dispozitie doua luni pentru a solutiona criza imigratiei, altfel exista riscul destramarii Spatiului Schengen si zonei euro, avertizeaza presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si cel al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, potrivit Mediafax.

Acord ruso-american pentru rezolvarea crizei siriene

Ministrii de externe rus si american, Serghei Lavrov si John Kerry, care au avut o intrevedere miercuri, au dorit sa dea un ultim impuls proiectului ONU privind demararea negocierilor de pace la inceputul saptamanii viitoare, la Geneva, intre regimul de la Damasc si o parte a opozitiei siriene, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Iohannis, dupa intalnirea cu ambasadorii straini: Romania va continua sa se implice in rezolvarea crizei refugiatilor. Astept mai mult de la mecanismele UE

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat nemultumit de functionarea mecanismelor europene, aratand insa ca Romania va continua sa se implice in rezolvarea crizei refugiatilor. Seful statului a mai spus ca Romania nu a abandonat obiectivul aderarii spatiului Schengen.

Traian Basescu a intrat in campania electorala pentru locale

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa noului PNL, din care fac parte si fostii sai colaboratori din PDL, pe care il acuza ca incearca sa jongleze cu regulile legate de alegerea edililor in functie de interesele de moment.

Politicianul giurgiuvean care isi cauta iubita, reprimit in MP. Ordinul a fost dat prin SMS de Traian Basescu

Politicianul giurgiuvean Marius Cracea, care a anuntat in urma cu cateva zile ca isi cauta o iubita, a fost reprimit in Miscarea Populara la cateva zile de la excludere, in urma unui SMS trimis de liderul formatiunii, Traian Basescu, sefului organizatiei judetene, Ionel Dinu.

Cristian Busoi, candidatul incert al PNL la Primaria Capitalei. Ce crede Traian Basescu

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu spune ca propunerea PNL privind revenirea la alegerea primarilor din doua tururi de scrutin arata neputinta si disperarea liberalilor fata de faptul ca potentialul lor candidat la functia de primar general, Cristian Busoi, nu are sanse sa castige cursa electorala la Primaria Capitalei, scrie Agerpres.

Mihai Gadea le cere parerea telespectatorilor: Sa accept confruntarea cu infractorul Traian Basescu?

Mihai Gadea le cere parerea telespectatorilor, daca ar fi bine sa aiba o confruntare cu Traian Basescu, dupa ce fostul presedinte s-a cerut la Antena 3. M-am gandit sa va intreb pe dvs ce ar trebui.

Numele lui Traian Basescu apare, din greseala, intr-un dosar deschis la Targu Mures

Fostul presedinte Traian Basescu figureaza pe lista celor 11 intimati intr-un dosar deschis de o companie din Targul Mures la Curtea de Apel Targu Mures. Mai mult, patronul firmei care a inregistrat plangerea a declarat ca numele fostului presedinte a aparut pe liste din greseala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )