Libnet.ro
UNICEF

22:45

Traian Basescu si-a vizitat nepotul: il cheama Radu Basescu Pricop

Antena3 Antena3,
Traian Basescu si-a vizitat nepotul: il cheama Radu Basescu Pricop

Traian Basescu a mers in aceasta dimineata sa isi vada nepotul. Presedintele a sosit la Maternitatea Filantropia alaturi de sotia, Maria. Le-a spus jurnalistilor ca baietelul va purta. continuă pe Antena3

Traian Basescu si-a vizitat pentru prima oara nepotelul: Se simte perfect. imi place numele Radu (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu si-a vizitat, sambata dimineata, pentru prima oara nepotul. insotit de Maria, sotia sa, seful statului a mers la spitalul unde Ioana Basescu a nascut un baietel. Micutul,.

Traian Basescu si-a vizitat pentru prima oara nepotelul (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu si-a vizitat, sambata dimineata, pentru prima oara nepotul. insotit de Maria, sotia sa, seful statului a mers la spitalul unde Ioana Basescu a nascut un baietel. Micutul,.

Presedintele Traian Basescu l-a vizitat pentru prima data pe nepotelul Radu

Presedintele Traian Basescu, insotit de sotia sa Maria, a mers, sambata dimineata, la spitalul Filantropia pentru a-si vedea pentru prima oara nepotul, pe fiul Ioanei Basescu.

Presedintele Traian Basescu si-a vizitat nepotelul la maternitate: Se simte perfect. imi place numele Radu

Presedintele Traian Basescu si sotia acestuia, Maria, si-au vizitat nepotelul, sambata, la Maternitatea Filantropia din Capitala, seful statului afirmand ca acesta se simte perfect si aratandu-le jurnalistilor fotografii cu el.

VIDEO Traian Basescu ii cheama la vot pe toti romanii. Ii chem pe basisti sa vina duminica la vot sa le dea o lectie

Presedintele Traian Basescu a sustinut vineri seara o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Fac apel la toti romanii de buna credinta ca duminica sa vina la vot si sa nu isi lase tara jefuita de un grup de demagogi care au de aparat coruptii . ) Eu ii chem pe basisti sa vina duminica la vot sa le dea o lectie. E rugamintea mea la toti cei care vreodata au avut incredere in mine, a declarat seful statului.

VIDEO Traian Basescu a postat un nou film cu Victor Ponta la Palatul Cotroceni: Domnu' presedinte, sunt convins ca aveti dreptate, eu sunt cu totul de acord

Traian Basescu a postat un nou film cu Victor Ponta la Palatul Cotroceni. Leu la televizor, pisicut la Cotroceni tot pisicut a fost si la Bruxelles cand a primit lista de la domnul Barroso), este comentariul lui Traian Basescu la scurta inregistrare.

Presedintele Traian Basescu este din nou bunic

Fiica presedintelui Traian Basescu, Ioana Basescu, a nascut in aceasta dimineata, la Spitalul Universitar din Capitala. Ioana Basescu a nascut un baietel, in jurul orei 07:50. Este s.

Unul dintre miliardarii lui Traian Basescu a fost trimis in judecata

Fostul consilier al lui Traian Basescu, Theodor Berna, a fost trimis in judecata in dosarul cu un prejudiciu de peste 100 milioane de euro, in care a fost arestat preventiv. Procurorii au finalizat.

Ei sunt mostenitorii lui Traian Basescu

Traian Basescu isi incheie mandatul de presedinte peste foarte putin timp, insa va avea in continuare bucuria unei familii frumoase: fiicele lui i-au daruit deja doi nepotei. Al treilea este pe drum.

Ultimele mesaje ale lui Traian Basescu, inaintea alegerilor din 16 Noiembrie 2014 Declaratie integrala (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a avut, vineri seara, o ultima iesire publica inaintea alegerilor prezidentiale de duminica. Principalul mesaj transmis de seful statului a fost ca electoratul sa depuna orice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )