Libnet.ro
UNICEF

10:45

Traian Basescu: Eu nu spun ca sunt un sfant. Creditul CEC este controversat.

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Eu nu spun ca sunt un sfant. Creditul CEC este controversat.

Traian Basescu a vorbit, la Adevarul Live despre cum s-a aprobat creditul Ioanei Basescu. El a spus ca a luat pamantul la Nana pentru ca ar fi vrut o parcela mai aproape de Bucuresti si ca nu a apelat direct la CEC pentru a lua creditul. Eu nu spun ca sunt un sfant. Este controversat modul cum am primit apartamentul din Mihaileanu. Legal, dar controversat din punct de vedere moral. Acum, este controversa cu creditul fiicei mele. In mod cert, este legal. Deci, nu vorbesc de pe pozitia unui . continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Afirmatia ministrului Daniel Barbu este gresita

Presedintele Traian Basescu a afirmat, luni seara, ca ministrulCulturii,Daniel Barbu, a facut o afirmatie gresita cu privire la reducerea fondurilor pentru programul national de tratare si prevenire.

Traian Basescu, despre acciza la carburanti: Nu este necesara, bugetul are resurse suficiente

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, la emisiunea Buna seara, Romania, ca isi mentine punctul de vedere vizavi de acciza la carburanti. Nu trebuie introdusa deloc, in buget.

Traian Basescu, la postul B1 TV, de la ora 20,00

Presedintele Traian Basescu este invitat miercuri, incepand cu ora 20,00, la emisiunea Buna seara, Romania, a postului de televiziune B1 TV.

Traian Basescu: Ghetea nu era in tara cand s-a aprobat creditul Ioanei.

Traian Basescu a vorbit, la Adevarul Live despre cum s-a aprobat creditul Ioanei Basescu. El a mai spus ca a luat pamantul la Nana pentru ca ar fi vrut o parcela mai aproape de Bucuresti si ca nu a apelat direct la CEC pentru a lua creditul. Mai mult, seful statului spune ca se va demonstra ca pamantul respectiv a fost achizitionat in mod cinstit. Se va demonstra cum sa ai pamant in mod cinstit. A fost o ocazie care a aparut pe piata, ma interesam de pamant si voiam sa fie mai aproape de .

Traian Basescu recunoaste ca a incalcat legea bancara

Traian Basescu recunoaste ca a incalcat legea bancara in cazul creditului luat de fiica sa. Desi stiam legea bancara, am rugat-o pe fiica mea sa faca public contractul de credit de la CEC, altfel ar fi fost.

VIDEO Traian Basescu: Trebuie sa uitam de sansa de a intra in Schengen, va fi un raport MCV foarte prost pe partea de activitate parlamentara. Zgonea ar trebui sa demisioneze

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, la B1 TV, ca Romania trebuie sa uite de sansa de a intra in spatiul Schengen, pentru ca raportul MCV va fi unul foarte prost in privinta activitatii parlamentare. Potrivit sefului statului, cei trei mari responsabili de ceea ce s-a intamplat marti in Parlament si de reactia internationala dura fata de modificarile la Codul penal sunt premierul Victor Ponta si presedintii Camerelor, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea. Ponta se face ca sta pitit, ca si cum se poate lua o decizie de modificare a Codului penal fara ca liderul majoritatii sa stie. Antonescu iese si bate campii, spunand ca parlamentarii si presedintele nu sunt functionari publici. Zgonea a manipulat votarea a doua legi, cu o viteza extraordinara, care nu erau pe ordinea de zi, nu aveau avizul CSM. Eu cred ca Zgonea ar trebui sa demisioneze. Acest om a pus Romania intr-o situatie ingrozitoare, a spus Basescu.

Traian Basescu a anuntat respingerea legii prin care presedintele si parlamentarii nu mai sunt functionari publici. Emisiune completa (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a anuntat, marti seara, ca va retrimite Parlamentului legea prin care presedintele si parlamentarii sunt scosi din categoria functionarilor publici, el mentionand ca nu putem.

VIDEO Traian Basescu: USL continua lovitura de stat inceputa in vara si esuata/ Modificarile la Codul Penal darama zece ani de munca a institutiilor anticoruptie. Voi respinge legea

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca va respinge legea trecuta marti de Parlament prin care se modifica Codul Penal astfel incat parlamentarii, presedintele si profesiile liberale sa fie scoase din randul functionarilor publici. Potrivit sefului statului, modificarile la Codul Penal sunt dramatice si darama zece ani de munca a institutiilor anticoruptie, fie ca vorbim de Agentia Nationala Anticoruptie sau de Directia Nationala Anticoruptie. Basescu a calificat votul din Parlament prin care s-a modificat Codul Penal drept o greseala fundamentala care a compromis Romania. Vezi in articol principalele declaratii facute de seful statului. Basescu: E rau cu statul de drept, o luam inapoi.

UPDATE Traian Basescu: Monica Macovei, care face morala tuturor, nu a luat atitudine cand sefii grupurilor PDL au semnat pentru reducerea atributiilor ANI

Presedintele Traian Basescu s-a declarat dezamagit ca sefii grupurilor parlamentare ale PDL au semnat pentru diminuarea atributiunilor ANI si a criticat totodata lipsa unei reactii publice din partea europarlamentarului democrat-liberal Monica Macovei cu privire la acest lucru. Monicai Macovei, care face morala tuturor, am vrut sa-i transmit acest mesaj, a spus seful statului. UPDATE Insa, criticile lui Traian Basescu la adresa Monicai Macovei nu sunt justificate deoarece aceasta chiar a cerut retragerea semnaturilor celor doi parlamentari si avut o si reactie publica pe aceasta tema.

Traian Basescu: USL continua lovitura de stat inceputa in vara si esuata/ Modificarile la Codul Penal darama zece ani de munca a institutiilor anticoruptie. Voi respinge legea

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca va respinge legea trecuta marti de Parlament prin care se modifica Codul Penal astfel incat parlamentarii, presedintele si profesiile liberale sa fie scoase din randul functionarilor publici. Potrivit sefului statului, modificarile la Codul Penal sunt dramatice si darama zece ani de munca a institutiilor anticoruptie, fie ca vorbim de Agentia Nationala Anticoruptie sau de Directia Nationala Anticoruptie. Basescu a calificat votul din Parlament prin care s-a modificat Codul Penal drept o greseala fundamentala care a compromis Romania. Vezi in articol principalele declaratii facute de seful statului.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )