Libnet.ro
UNICEF

21:30

Traian Basescu spune ca nu se va inscrie intr-un partid

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu spune ca nu se va inscrie intr-un partid

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, ieri, la Galati, ca nu se va inscrie in PMP, pentru ca actorii tranzitiei, la un moment dat, trebuie sa faca pasul inapoi, el adaugand ulterior, raspunzand unei intrebari, ca nu se va mai inscrie niciodata in vreun partid, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu spune ca nu se va inscrie nici in PMP, nici in alt partid

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, sambata, la Galati, ca nu se va inscrie in PMP, pentru ca actorii tranzitiei, la un moment dat, trebuie sa faca pasul inapoi, el adaugand ulterior, raspunzand unei intrebari, ca nu se va mai inscrie niciodata in vreun partid.

Traian Basescu spune ca nu se va inscrie nici in PMP, nici in alt partid

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, sambata, la Galati, ca nu se va inscrie in PMP, pentru ca actorii tranzitiei, la un moment dat, trebuie sa faca pasul inapoi, el adaugand ulterior, raspunzand unei intrebari, ca nu se va mai inscrie niciodata in vreun partid.

Traian Basescu: Nu ma voi inscrie in PMP sau in alt partid. Actorii tranzitiei, la un moment dat, trebuie sa faca pasul inapoi, sa lase loc unor elemente noi ale societatii, unor structuri politice noi

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, sambata, la Galati, ca nu se va inscrie in PMP sau in vreun alt partid. Motivul invocat de fostul sef al statului este acela ca actorii tranzitiei, la un.

Traian Basescu: Mi-am dorit sa vorbesc despre realitati si intamplari din cei 10 ani de mandat. Organizatorii emisiunii de la Realitatea TV nu au oferit romanilor sansa de a primi informatii de la mine

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, despre ceea ce s-a intamplat in studioul Realitatii TV, in cadrul emisiunii de vineri seara. Traian Basescu subliniaza ca.

Traian Basescu, un nou atac la Antena 3: Un post antinational

Fostul presedinte Traian Basescu a atacat din nou Antena 3, vineri seara, in timp ce se afla la un interviu la un post de televiziune. Fostul sef al statului a spus, la Realitatea TV, ca Antena 3 este un.

Silviu Sergiu: Problema cu emisiunea de la Realitatea TV e ca nu a incercat sa serveasca publicului. Dupa o emisiune la noi cu Traian Basescu curgeau stirile pe crawl-urile televiziunilor

Fostul presedinte Traian Basescu a participat vineri seara la un interviu televizat in care principalele teme de discutie au fost cei zece ani de mandat si situatia actuala a Romaniei, pe plan intern si extern.

Traian Basescu: Emisiunea de la Realitatea Tv, o capcana

Fostul presedinte Traian Basescu a postat un mesaj pe Facebook cu privire la emisiunea de vineri de la Realitatea TV, unde a fost atras intr-o capcana. Basescu a subliniat ca organizatorii emisiunii au ratat sansa de a afla informatii despre decizii si mecanisme decizionale, lucruri care nu le-au fost spuse niciodata de un presedinte care a fost consecutiv 10 ani la Cotroceni.

Traian Basescu ataca disperat Antena 3

Traian Basescu ataca din nou Antena 3. Desi se afla intr-o emisiune la un alt post de televiune, primele minute ale dezbaterii s-au axat pe Antena 3. De data aceasta fostul presedinte sustine ca postul nostru este.

Previziunea lui Traian Basescu: Republica Moldova nu va fi membra a UE

Republica Moldova se poate transforma intr-un esec de proportii, iar dupa lectia din Ucraina Uniunea Europeana nu se va extinde spre Est, crede fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

FOTO. Traian Basescu, atac la Tariceanu dupa ce seful Senatului a spus ca diaspora voteaza pentru un mic si-o bere

Fostul presedinte, Traian Basescu, l-a criticat extrem de dur intr-o noua postare pe contul pe seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, dupa ce acesta a afirmat zilele trecute ca romanii din strainatate voteaza doar pentru un mic si-o bere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )